Phronesis marketing

în stoc
SKU
a256839
50.00 LEI
Pe scurt
Dacă ești deținătorul unei afaceri mici care are ambiția de a ajunge o afacere mare sau dacă lucrezi deja de multă vreme în marketing în cadrul unei organizații mari, această carte este pentru tine. Te va ajuta să începi de la zero sau îți va da idei noi despre cum să îți îmbunătățești strategia de marketing și cum să o implementezi mai bine pentru a obține rezultate profitabile pe termen lung.
Mai multe informații
EdituraEditura Cuantic
ISBN 9786069557617
Număr de pagini 230
Formatul cărţii 15 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPhronesis marketing
Rating-ul tău

Dacă ești deținătorul unei afaceri mici care are ambiția de a ajunge o afacere mare sau dacă lucrezi deja de multă vreme în
marketing în cadrul unei organizații mari, această carte este pentru tine. Te va ajuta să începi de la zero sau îți va da idei noi despre cum să îți îmbunătățești strategia de marketing și cum să o implementezi mai bine pentru a obține rezultate profitabile pe termen lung.

Această carte se adresează celor care nu au impresia că știu deja totul despre publicitate:
– celor care lucrează în publicitate;
– clienților agențiilor de publicitate;
– celor care au vechime în domeniul marketingului;
– celor care se află în situația de a lua, în cunoștință de cauză, decizii de marketing și de alocare a bugetului,
– celor care desfășoară cercetări de piață, analizează date și își adaptează în mod constant strategiile de marketing la un mediu de afaceri aflat în permanentă schimbare, în scopul obținerii celor mai bune rezultate.