Piesa cu piesa. Cum a rescris LEGO regulile inovatiei si cum a cucerit industria globala a jucariilor

Epuizat din stoc
SKU
a100921
47.20 LEI
Pe scurt

Una dintre cele mai bune carti de afaceri ale anului 2013. Fortune

Desi exista multe lucruri ce pot fi luate drept exemplu din renasterea LEGO, sunt de asemenea si multe de evitat. Am intalnit multi directori executivi care au vrut sa reproduca succesul companiei LEGO, insa nu au luat in considerare trauma ce a determinat redresarea. Sfatul nostru catre ei este mereu acelasi: nu astepta ca o criza sa provoace dorinta de schimbare profunda si sistemica. Desi alunecarea catre faliment, asa cum s-a intamplat cu LEGO in anul 2003, iti ascute mintea, ea nu este nici necesara si nici de dorit. Inovatia permanenta trebuie sa fie un produs al capacitatii unei organizatii de a invata si de a se adapta conditiilor de pe piata. (DAVID C. ROBERTSON)


O lectura fascinanta. Povestea companiei LEGO, care a fost la un pas de faliment pentru ca ulterior sa se transforme intr-una dintre cele mai inovative organizatii de pe piata, reprezinta o sursa de inspiratie si o lectie pentru noi toti. (Chris Anderson, autorul cartii Coada lunga)


Orice manager responsabil poate invata cate ceva din lectiile inovatiei predate de LEGO. (Forbes)


Piesa cu piesa este un studiu de caz revelator despre modul in care o companie de talia celor de la LEGO reuseste sa schimbe prin inovatie regulile jocului si sa-si recastige o pozitie de lider pe o piata extrem de concurentiala. (Bryce G. Hoffman, autorul cartii American Icon: Alan Mulally and the Fight to Save Ford Motor Company)

Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Co-lectia de antreprenoriat
ISBN 978-606-8360-67-6
Traducător Beatrice Stefanescu
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 14.5x20.5
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPiesa cu piesa. Cum a rescris LEGO regulile inovatiei si cum a cucerit industria globala a jucariilor
Rating-ul tău