Pippi Șosețica la cumpărături

în stoc
SKU
a258058
35.00 LEI
Pe scurt
Pippi Sosetica este o fetita cu puteri nemaivazute si un chef de joaca fara margini, cunoscuta copiilor din lumea intreaga din cele trei romane dedicate ei pe care Astrid Lindgren le-a scris incepand din 1945. In colaborare cu ilustratoarea Ingrid Vang Nyman, Astrid Lindgren a creat si o serie de carti ilustrate (serie din care au mai aparut "O cunosti pe Pippi Sosetica?" si "Pippi Sosetica in parc") cu intentia de a face cunoscut acest indragit personaj si copiilor mai mici, care inca nu pot citi singuri un roman, dar sunt dornici sa afle cine este extraordinara Pippi.
Mai multe informații
EdituraCartea Copiilor
ISBN 978-606-899-681-3
Traducător Andreea Caleman
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 21 x 27 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPippi Șosețica la cumpărături
Rating-ul tău

Pippi Sosetica este o fetita cu puteri nemaivazute si un chef de joaca fara margini, cunoscuta copiilor din lumea intreaga din cele trei romane dedicate ei pe care Astrid Lindgren le-a scris incepand din 1945.

In colaborare cu ilustratoarea Ingrid Vang Nyman, Astrid Lindgren a creat si o serie de carti ilustrate (serie din care au mai aparut "O cunosti pe Pippi Sosetica?" si "Pippi Sosetica in parc") cu intentia de a face cunoscut acest indragit personaj si copiilor mai mici, care inca nu pot citi singuri un roman, dar sunt dornici sa afle cine este extraordinara Pippi.

E o zi frumoasa de primavara. Tommy si Annika nu au scoala azi. Ce sa faca toata ziua? Hai la Pippi, sigur o sa vina ea cu o idee nemaipomenita, cum are de obicei. Pippi Sosetica are o valiza plina ochi cu bani de aur, iar orasul, ce sa vezi, e plin de pravalii care vand dulciuri si jucarii. Ce-ar fi sa mearga la "cumparaciuni"? zice Pippi (care nu prea a dat pe la scoala, se stie). Tommy, Annika si alti vreo douazeci de copii care se iau dupa ei n-au nimic impotriva. O bomboana (sau vreo zece) si o jucarie (sau toate din magazin) nu strica niciodata. Vom afla la sfarsit ca nu e chiar asa, dar povestea nu este despre asta, ci despre generozitate, bucurie si entuziasm.

Succesul de care se bucura de decenii acest personaj printre copii, indiferent de cultura in care s-au nascut, se datoreaza nu numai fanteziei nestavilite si umorului din aventurile sale. Prin Pippi, Astrid Lindgren pune permanent sub semnul intrebarii ce fac si ce spun adultii. E o joaca serioasa de care copiii au nevoie pentru a invata sa gandeasca pe cont propriu.