Pisici

în stoc
SKU
a251551
50.00 LEI
Pe scurt
Seria include scrisori expediate de: Nikola Tesla, Elizabeth Taylor, Charles Dickens, Anne Frank, T.S. Eliot, Raymond Chandler, Florence Nightingale, Jack Lemmon si multi altii. Stramoasele vedetelor incontestabile ale site-ului YouTube si ale retelelor de socializare se aduna in acest volum pentru o altfel de reprezentatie, sofisticata si cu parfum de epoca. Efectul gratiei lor naturale si al comportamentului lor imprevizibil si caraghios este studiat in aceste misive ale unor personalitati istorice, care uneori le fac declaratii de dragoste inflacarate. Nu lipsesc, fireste, surprizele cu care ne-au obisnuit companioanele noastre indragite.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Scrisori remarcabile
ISBN 978-606-441-336-9
Traducător Ludovic-Stefan Skultety
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 11 x 16 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPisici
Rating-ul tău

Seria include scrisori expediate de: Nikola Tesla, Elizabeth Taylor, Charles Dickens, Anne Frank, T.S. Eliot, Raymond Chandler, Florence Nightingale, Jack Lemmon si multi altii.

Stramoasele vedetelor incontestabile ale site-ului YouTube si ale retelelor de socializare se aduna in acest volum pentru o altfel de reprezentatie, sofisticata si cu parfum de epoca. Efectul gratiei lor naturale si al comportamentului lor imprevizibil si caraghios este studiat in aceste misive ale unor personalitati istorice, care uneori le fac declaratii de dragoste inflacarate. Nu lipsesc, fireste, surprizele cu care ne-au obisnuit companioanele noastre indragite.

O superba colectie care ar trebui sa incante pe oricine. Odata ce ai inceput sa citesti, pur si simplu uiti de tine. - Library Journal

Un superb cadou de Craciun! - The Sunday Times
 
Cine si-ar fi inchipuit ca atatea celebritati au ticluit scrisori despre pisicile lor? - Quiet Fury Books

O comoara de bufonerie si o carte desavarsita. - Le Figaro