Pisicile războinice (vol. 32): Viziunea din umbre. Tunete si umbre

în stoc
SKU
a251836
49.90 LEI
Pe scurt
"Primiti cu sufletul deschis ceea ce veti gasi la adapostul umbrelor, caci doar asa se va insenina cerul." Aceasta este noua profetie care defineste destinul pisicilor din salbaticie. Laba de Arin si Laba de Scanteie, urmasii marelui Stea de Foc, alaturi de Laba de Ac, o ucenica din Clanul Umbrelor, si-au asumat misiunea de a deslusi sensul profetiei. Acum, a venit vremea sa se intoarca din calatoria lor de descoperire. Doar ca nu se intorc singuri, ci impreuna cu doua pisicute invaluite in mister.
Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 978-606-796-177-5
Traducător Ana-Maria Cioflec
Număr de pagini 464
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPisicile războinice (vol. 32): Viziunea din umbre. Tunete si umbre
Rating-ul tău

"Primiti cu sufletul deschis ceea ce veti gasi la adapostul umbrelor, caci doar asa se va insenina cerul."
Aceasta este noua profetie care defineste destinul pisicilor din salbaticie. Laba de Arin si Laba de Scanteie, urmasii marelui Stea de Foc, alaturi de Laba de Ac, o ucenica din Clanul Umbrelor, si-au asumat misiunea de a deslusi sensul profetiei. Acum, a venit vremea sa se intoarca din calatoria lor de descoperire. Doar ca nu se intorc singuri, ci impreuna cu doua pisicute invaluite in mister.

Se prefigureaza un nou moment de cumpana in viata clanurilor... Pisicile vagaboande care au izgonit Clanul Cerului din defileu ajung pe taramul de langa lac si pun la cale un plan diabolic. Ucenicii din Clanul Umbrelor se lasa atrasi de libertatea pe care le-o promit pisicile vagaboande. Clanurile razboinice par a fi in pragul unui conflict rasunator. Iar deasupra tuturor acestor intamplari si pericole, pluteste primejdia cumplita reprezentata de o boala necunoscuta care ameninta viata tuturor pisicilor.