Pisicile războinice (vol. 31): Viziunea din umbre. Misiunea ucenicului

în stoc
SKU
a249404
49.90 LEI
Pe scurt

Primul roman dintr-o serie nouă, enigmatică

Misiunea Ucenicului deschide seria a șasea, Viziunea din umbre, care surprinde aventurile fantastice ale noii generații de pisici în încercarea de a salva viitorul clanurilor.

Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 9786067961751
Traducător Daniela Preda
Număr de pagini 336
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPisicile războinice (vol. 31): Viziunea din umbre. Misiunea ucenicului
Rating-ul tău

Primul roman dintr-o serie nouă, enigmatică

Misiunea Ucenicului deschide seria a șasea, Viziunea din umbre, care surprinde aventurile fantastice ale noii generații de pisici în încercarea de a salva viitorul clanurilor.

A venit timpul pentru o nouă profeție. De această dată, pisicile din sălbăticie se găsesc în fața unui îndemn misterios și amenințător: „Primiți cu sufletul deschis ceea ce veți găsi la adăpostul umbrelor, căci doar așa se va însenina cerul”. Noua generație trebuie să îi deslușească sensul ascuns, pentru a asigura astfel supraviețuirea clanurilor.

În miezul acțiunii îi vom întâlni pe Labă de Arin și pe Labă de Scânteie, urmașii marelui Stea de Foc. Lor li se alătură Labă de Ac, o ucenică din Clanul Umbrelor care s-a remarcat prin curaj și dârzenie. Împreună, cei trei pornesc într-o călătorie plină de provocări, cu scopul de a găsi misteriosul Clan al Cerului și de a-l salva de la dispariție. Pe parcursul acestui drum presărat cu pericole, tinerele pisici vor beneficia de îndrumarea înțeleptei Furtună de Nisip. Le vor ieși în cale dușmani cărora vor fi nevoite să le țină piept și se vor confrunta totodată cu reminiscențele trecutului întunecat și cu propriile temeri.

Cititorilor le revine misiunea palpitantă de a descopri dacă ucenicii reușesc să dezlege secretul păstrat la adăpostul umbrelor. Fără îndoială, această călătorie va schimba pentru totdeauna destinul pisicilor războinice. Iar fanii seriei vor trăi satisfacția de a fi străbătut, la rândul lor, un drum anevoios, întins pe durata a 30 de volume. Dar și bucuria incredibilă de a-și relua incursiunea în lumea fantastică creată de Erin Hunter, odată cu apariția celui de-al 31-lea.

„O carte plină de suspans, pentru toți cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutrește motănelul de pe preșul de la ușă.” – Publishers Weekly

„După ce citești Pisicile Războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălțat.” – Kirkus Review