Poveștile bufniței. Pisoiul care se temea de orice

în stoc
SKU
HU003277/2C
Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt
Ilustrații de Barbara Brun La mijloc de drum între literatură și filozofie, minunatele cărți din seria „Poveștile bufniței“ sunt grăunțe de înțelep­ciune atent distilate de Éric-Emma­nuel Schmitt pentru a le explica celor mai tineri cititori concepte-cheie precum curajul, libertatea, respectul și pentru a-i ajuta să crească frumos.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-973-50-8328-1
Traducător Iustina Croitoru
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 19.5 x 26 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPoveștile bufniței. Pisoiul care se temea de orice
Rating-ul tău

Ilustrații de Barbara Brun

La mijloc de drum între literatură și filozofie, minunatele cărți din seria „Poveștile bufniței“ sunt grăunțe de înțelep­ciune atent distilate de Éric-Emma­nuel Schmitt pentru a le explica celor mai tineri cititori concepte-cheie precum curajul, libertatea, respectul și pentru a-i ajuta să crească frumos.

Pisoiul Fortunio este foarte nefericit. Spre deosebire de fratele său, Charly, el nu îndrăznește nici să sară de pe acoperiș, nici să facă echilibristică pe sârma de rufe. Îi este frică de orice. Dar bufnița Minerva, cea mai înțeleaptă dintre viețuitoarele pădurii, îi pune câteva întrebări care îl vor face să gândească cu mintea lui, să capete încredere în sine și să-și înfrunte temerile. Pentru că doar cei care își înfruntă temerile sunt cu adevărat curajoși!