Pistruiata

în stoc
SKU
a247286
59.90 LEI
Pe scurt
Pistruiata este o revelație în pleiada romanelor semnate de Cecelia Ahern, o poveste despre căutarea fericirii adorată de cititori și aclamată de critici, listată în Sunday Times Top 10 Bestsellers.
Mai multe informații
EdituraAll
ISBN 9786067830989
Traducător Ivona Berceanu
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPistruiata
Rating-ul tău

Un bestseller fascinant, provocator și plin de energie

Pistruiata este o revelație în pleiada romanelor semnate de Cecelia Ahern, o poveste despre căutarea fericirii adorată de cititori și aclamată de critici, listată în Sunday Times Top 10 Bestsellers.

Allegra Bird a crescut pe o insulă micuță, alături de tatăl ei, fără să-și fi cunoscut vreodată mama, iar colegii i-au spus Pistruiata încă din prima zi de școală. Pistruii care îi împodobesc pielea par a fi reflexia puzderiei de stele de pe cerul de deasupra locurilor natale. Această trăsătură care a inspirat și titlul romanului reprezintă totodată o legătură permanentă cu rădăcinile ei și simbolul unei personalități efervescente.

Allegra și-a dorit dintodeauna să se înscrie în rândurile poliției irlandeze, își imaginase că toată lumea o va striga Detectiv Pistruiata. Acum poartă într-adevăr uniformă și vestă reflectorizantă, în plus patrulează pe străzi exact ca un agent de poliție – doar că din postura de agent de parcare în cadrul Consiliului Local Fingal. Hotărâtă să dea o nouă turnură destinului, tânăra se mută la Dublin, lăsându-și în urmă trecutul și o parte esențială a identității sale.

Acolo, întâlnește un necunoscut care îi spune ceva ce o va marca și o va ghida în drumul ei către fericire: „Viața ta este influențată de cele cinci persoane cu care îți petreci majoritatea timpului”. Acest adevăr surprinzător o inspiră să pornească în căutarea oamenilor potriviți, care să o definească și să o întregească. Dar destinul are alte planuri pentru ea... Dacă, de fapt, tocmai oamenii care au fost mereu alături de tine sunt cei care au puterea de a-ți schimba viața?

„O poveste înduioșătoare și revelatoare despre cum îți poți regăsi drumul în viață cu ajutorul familiei și al prietenilor.“ – Sunday Telegraph

„Un roman emoționant despre singurătate și despre legăturile dintre suflete.” – Daily Mail

„O poveste blândă și sentimentală despre fragilitate, conexiune și evoluție.” – Irish Independent