Placerile secrete ale menopauzei

Epuizat din stoc
SKU
a116488
23.27 LEI
Pe scurt

In aceasta fascinanta carte, Dr. Northrup va calauzeste cu candoare sa va traiti viata dupa varsta de 50 de ani, aceasta fiind una dintre cele mai placute perioade din viata!

„Vesti bune! Nu exista limita de varsta pentru a avea o relatie pasionala de orice fel. Atata timp cat ne mentinem o sanatate fizica si emotionala vibranta, ne putem pastra si o viata sexuala pasionanta. Trecerea la menopauza nu scade dorinta sexuala la femeile care sunt sanatoase si fericite ...


Vesti si mai bune! Nu trebuie sa aveti trupul unei femei tinere pentru a va simti si a fi sexy. Pur si simplu trebuie sa incepeti sa ganditi despre dumneavoastra ca sunteti o femeie isteata, frumoasa si atragatoare! Mai presus de orice, conceptia despre noi insene incepe intotdeauna in mintile noastre. Creierul este cel mai mare si mai important organ sexual din corpul nostru si acest lucru este adevarat indiferent daca avem 28 sau 88 de ani! Daca dorim sa ne afirmam sau sa ne mentinem „sinele” sexual, trebuie sa ne angajam 100% in propria senzualitate pentru a ne putea simti atragatoare si dorite in fiecare zi din viata, sub toate aspectele. Vom descoperi ca, folosind puterea gandurilor si convingerilor pozitive si placute, vom fi capabile, in timp, sa ne antrenam corpul si mintea pentru a simti mai multa placere si bucurie decat am trait vreodata. Citind aceasta carte, veti descoperi Placerile Secrete ale Menopauzei ... ca pe o cale minunata de urmat!“ (Christiane Northrup)

Mai multe informații
ISBN 978-606-93732-0-0
Traducător psih. Lorena Luchian, prof. dr. Mihai Popescu
Număr de pagini 180
Formatul cărţii 130 x 185
Tip copertă Brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPlacerile secrete ale menopauzei
Rating-ul tău