Planul atracției (vol. 3)

Epuizat din stoc
SKU
a222466
Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt

Flavia Bădic a început să scrie în adolescență și a publicat câteva articole în perioada liceului, în ziarul orașului natal. Mereu pasionată de arte, a urmat cursurile școlii de muzică, învățând pian și vioară. A terminat facultatea de drept, vorbește 4 limbi străine și în prezent lucrează într-o firmă de software. Pasiunea pentru scris și dorința de a-și vedea numele pe o carte pe care o are încă din copilărie i-au oferit curajul să-și îndeplinească visul de a așterne pe hârtie o poveste plină de suspans. O poveste prin care speră să aducă cititorilor ei un suflu proaspăt și să le stârnească curiozitatea pentru lectură.

Da, dar doar cu multă pasiune și sacrificii. Iar Liana și Cezar, cuplul noului roman de dragoste, știu asta prea bine. Chiar dacă au un trecut ispititor împreună, cei doi se lovesc de provocări neașteptate când încearcă să ducă relația la următorul nivel.

Decisă să nu mai privească niciodată înapoi şi în lumina recentelor evenimente, Liana renunță la mutarea ei cu Cezar și hotărăște să păstreze o relație strict profesională.

Numai că intenţiile lui Cezar sunt cu totul altele, pregătit fiind să recurgă la o nouă strategie pentru a o recuceri. O face să rememoreze clipele pasionale petrecute împreună și fără să o atingă, se joacă cu mintea și imaginația ei, până când aceasta cedează.

Un grav accident de maşină, pus la cale de o mână răzbunătoare, îl face însă pe Cezar să-şi piardă memoria, trăind astfel cu impresia că este în continuare căsătorit cu fosta soție. Liana suferă îngrozitor, crezând că l-a pierdut pentru totdeauna, însă, pe nepregătite, se reîntâlnesc la firmă și ea ajunge să descopere o latură a lui cu totul nebănuită...

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069700730
Număr de pagini 280
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPlanul atracției (vol. 3)
Rating-ul tău