Poate într-o altă viață

în stoc
SKU
a264018
49.90 LEI
Pe scurt
O singura alegere. Doua directii diferite - cu urmari uluitoare. Un roman de dragoste de la autoarea bestsellerului Cei sapte soti ai lui Evelyn Hugo! La 29 de ani, Hannah Martin inca nu stie ce vrea sa faca in viata. De cand a terminat facultatea, a locuit in sase orase diferite si a avut nenumarate slujbe banale, dar, dupa o relatie dezastruoasa, decide sa se intoarca la Los Angeles, orasul ei natal. Pentru a sarbatori prima seara in L.A., cea mai buna prietena a ei, Gabby, o duce la un bar, unde Hannah se intalneste intamplator cu iubitul sau din liceu, Ethan. La miezul noptii, Gabby o intreaba pe Hannah daca vrea sa plece. Ethan se ofera sa o duca el acasa, dar mai tarziu. Hannah ezita. Ce se intampla daca pleaca impreuna cu Gabby? Ce se intampla daca pleaca impreuna cu Ethan? Astfel, Hannah traieste efectele fiecarei decizii, in doua universuri paralele, in doua povesti succesive, surprinzator de diferite si cu consecinte importante pentru Hannah si oamenii de langa ea. Asadar, e totul sortit sa se intample? In ce masura ne este viata hotarata de sansa? Si, lucrul cel mai important, exista suflete-pereche? Hannah crede ca da. Si, in ambele lumi, e convinsa ca l-a gasit pe al ei.
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Leda Bazaar
Ediția cărții a II-a
ISBN 978-606-088-362-3
Traducător Ioana Filat
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPoate într-o altă viață
Rating-ul tău

O singura alegere. Doua directii diferite - cu urmari uluitoare. Un roman de dragoste de la autoarea bestsellerului Cei sapte soti ai lui Evelyn Hugo!

La 29 de ani, Hannah Martin inca nu stie ce vrea sa faca in viata. De cand a terminat facultatea, a locuit in sase orase diferite si a avut nenumarate slujbe banale, dar, dupa o relatie dezastruoasa, decide sa se intoarca la Los Angeles, orasul ei natal. Pentru a sarbatori prima seara in L.A., cea mai buna prietena a ei, Gabby, o duce la un bar, unde Hannah se intalneste intamplator cu iubitul sau din liceu, Ethan. La miezul noptii, Gabby o intreaba pe Hannah daca vrea sa plece. Ethan se ofera sa o duca el acasa, dar mai tarziu. Hannah ezita. Ce se intampla daca pleaca impreuna cu Gabby? Ce se intampla daca pleaca impreuna cu Ethan? Astfel, Hannah traieste efectele fiecarei decizii, in doua universuri paralele, in doua povesti succesive, surprinzator de diferite si cu consecinte importante pentru Hannah si oamenii de langa ea. Asadar, e totul sortit sa se intample? In ce masura ne este viata hotarata de sansa? Si, lucrul cel mai important, exista suflete-pereche? Hannah crede ca da. Si, in ambele lumi, e convinsa ca l-a gasit pe al ei.

Amuzanta si surprinzatoare! Reid pledeaza convingator pentru existenta fericirii in fiecare viata. - Kirkus
 
Am savurat fiecare cuvant. O calatorie sincera, amuzanta si sclipitoare dintr-un univers paralel catre altul; Poate intr-o alta viata ia conceptul de soarta si il face tangibil si captivant. N-am putut sa mai las cartea asta din mana! - RENEE CARLINO, autoare de bestsellere USA Today
 
Cititorii aflati in cautarea unei povesti de dragoste cu surprize nu vor fi dezamagiti! - Library Journal
 
Daca sunteti disperati dupa o lectura de vara perfecta pentru plaja, cititi Poate intr-o alta viata de Taylor Jenkins Reid! - The Purist
 
Nu vreau sa va stric placerea de a citi, dar dragostea invinge! - People