Portofoliul meu de matematica. Clasa a II-a

în stoc
SKU
a262813
22.90 LEI
Pe scurt
Portofoliul MEU de matematică pentru clasa a II-a este culegerea de exerciții ideală pentru aprofundarea și fixarea cunoștințelor dobândite la clasă. Culegerea Booklet vine în ajutorul școlarilor, al dascălilor, dar și al părinților, oferindu-le copiilor șansa de a percepe experiența învățării într-un mod distractiv și antrenant.
Mai multe informații
EdituraBooklet
ISBN 642-176-301-171-5
Număr de pagini 128
Formatul cărţii 21 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPortofoliul meu de matematica. Clasa a II-a
Rating-ul tău

Portofoliul MEU de matematică pentru clasa a II-a este culegerea de exerciții ideală pentru aprofundarea și fixarea cunoștințelor dobândite la clasă.
Culegerea Booklet vine în ajutorul școlarilor, al dascălilor, dar și al părinților, oferindu-le copiilor șansa de a percepe experiența învățării într-un mod distractiv și antrenant.

Elevul poate descoperi în interiorul culegerii exerciții variate și captivante, care îmbină cu ingeniozitate exerciții structurate pe trei niveluri de dificultate, Exersez – este secțiunea dedicată exercițiilor suplimentare, Consolidez – este prilejul ideal de a antrena noile cunoștințe și Îmi încerc puterile – este pentru copiii pasionați de matematică.
Portofoliul MEU de matematică este în conformitate cu programa școlară în vigoare și vine în ajutorul dascălilor care vor să le pună mintea la contribuție copilașilor isteți.