Portofoliul meu de matematica. Clasa I

în stoc
SKU
a262812
21.90 LEI
Pe scurt
Portofoliul meu de matematică este un instrument de învățare util atât pentru lucrul acasă, individual, cât și pentru lucrul în clasă. Culegerea propune o viziune integrată a domeniilor matematicii: numere, figuri și corpuri geometrice, măsurări, date.
Mai multe informații
EdituraBooklet
ISBN 642-176-301-170-8
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 21 x 26 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPortofoliul meu de matematica. Clasa I
Rating-ul tău

Portofoliul meu de matematică este un instrument de învățare util atât pentru lucrul acasă, individual, cât și pentru lucrul în clasă.
Culegerea propune o viziune integrată a domeniilor matematicii: numere, figuri și corpuri geometrice, măsurări, date.

Structurată în 8 unități de învățare, culegerea propune exerciții variate, cu grade diferite de dificultate, dar și activități distractive, care valorifică experiența concretă a elevului. Exercițiile sunt însoțite de imagini sugestive, care dinamizează procesul de învățare.

Pe lângă unitățile de învățare, culegerea conține o evaluare inițială și o evaluare finală, precum și secțiuni de autoevaluare, care îi permit elevului să devină conștient de procesul de învățare și să-și verifice constant progresul. Lucrarea este structurată în conformitate cu programa școlară, fiind destinată utilizării pe parcursul întregului an școlar.