Potiuni, elixire si bauturi

în stoc
SKU
a268766
Preț special 33.76 LEI Preț standard 45.00 LEI
Pe scurt
Un grimoar de vrăji potabile al vrăjitoarelor moderne Bazându-se pe meșteșugurile ei eclectice, Anaïs Alexandre împărtășește o colecție de poțiuni delicioase pentru vrăjitoarea modernă. De la cocktailuri puternice la elixire regeneratoare și băuturi captivante, aceste vrăji de băut valorifică puterea înțelepciunii magice într-o formă cu adevărat delicioasă. Fiecare poțiune este însoțită de un ritual simplu pentru a-și supraîncărca eficiența, indiferent dacă lucrezi ca vrăjitoare solitară sau împreună cu clanul tău.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție SelfConnect
Ediția cărții I
ISBN 978-630-332-003-8
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPotiuni, elixire si bauturi
Rating-ul tău

Un grimoar de vrăji potabile al vrăjitoarelor moderne

Bazându-se pe meșteșugurile ei eclectice, Anaïs Alexandre împărtășește o colecție de poțiuni delicioase pentru vrăjitoarea modernă. De la cocktailuri puternice la elixire regeneratoare și băuturi captivante, aceste vrăji de băut valorifică puterea înțelepciunii magice într-o formă cu adevărat delicioasă. Fiecare poțiune este însoțită de un ritual simplu pentru a-și supraîncărca eficiența, indiferent dacă lucrezi ca vrăjitoare solitară sau împreună cu clanul tău.

Pregătește o poțiune de dragoste Sweet On Me cu infuzie de iasomie. Îmbogățește-ți situația financiară pregătind un ceai Prosperă norocos, sporește-ți clarviziunea cu un elixir al celui de-al treilea ochi, sau fă petrecerea de neuitat cu un punch picant Halloqueens și Pumpkings; pe măsură ce roata anului se întoarce, descoperă-ți propriul meșteșug prin magia mixologiei. Multe dintre poțiunile incluse pot fi savurate într-o formă nealcoolică la fel de gustoasă și puternică din punct de vedere energetic, iar descrierile corespondențelor fiecărui ingredient magic te vor împuternici să-ți dezvolți propria vrăjitorie în bucătărie.