Povestea a doi martiri romani

în stoc
SKU
a196224
99.90 LEI
Pe scurt

Mirela Retegan (n. 1970) este Antrenorul Părinților. Își folosește imaginația, energia și empatia ca să-i învețe pe părinții români cum să se joace cu copiii lor. „Copiii au nevoie de iubire, atenție și răbdare. Noi, oamenii mari, avem nevoie de timp. Dacă ne antrenăm susținut, astfel încât să scoatem în orice moment, din joben, un joc de jucat oricând și oriunde, ei simt că primesc iubire și atenție și ne dau înapoi timp“, spune Mirela.

Pe Mirela o găsiți colindând România și întreaga Europă, împreună cu Gașca Zurli, duminica dimineața la EuropaFM, pe site-ul mirelaretegan.ro – unde are peste o mie de articole publicate –, la workshopuri și conferințe dedicate părinților. Una dintre cele mai puternice voci din România, Mirela Retegan și-a câștigat iubirea părinților și a copiilor deopotrivă oferindu-le soluții simple, mijlocite de dragoste, care aduc fericire în fiecare familie. „Părinții curajoși cresc copii fericiți“, „Joaca este limbajul iubirii dintre părinți și copii“, „În spatele unui copil-lumină stă un părinte-soare“ sunt convingeri pe care părinții le asociază, fără nicio ezitare, cu Mirela Retegan.

Fără un loc prealabil în enciclopediile mondenității, viața unui mucenic depășește gloria efemeră a celebrității și devine, prin beatificare, o pagină de sinaxar. Este un alt tip de notorietate: faima unui om care a plătit cu prețul vieții crezul Adevărului în vremea unei domnii absurde a Răului. Este, în același timp, și un alt fel de a face istorie. O istorie ce-i permite omului drept care suferă să contribuie la răscumpărarea morală și la renașterea colectivității sale, după un întuneric care părea veșnic.

Album apărut sub egida Episcopiei greco-catolice „Sfântul Vasile cel Mare“ de Bucureşti cu ocazia Vizitei apostolice a Papei Francisc în România (31 mai-2 iunie 2019)  și a beatificării celor 7 episcopi greco-catolici români, la Blaj.

Mai multe informații
EdituraBaroque Books & Arts
Colecție Starea de bine
Ediția cărții II
ISBN 9786068977409
Traducător Iustina Cojocaru
Număr de pagini 132
Formatul cărţii 21 x 24 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2019
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPovestea a doi martiri romani
Rating-ul tău