Povestea iepurasului schiop

în stoc
SKU
a224447
19.99 LEI
Pe scurt

Michelle Hope și-a construit o carieră ca educator pe teme legate de sexualitate, sănătatea reproducerii și incluziune social.

A absolvit un master în dezvoltare umană și are o vastă pregătire postuniversitară în domeniul sexualității. Scrie de peste 15 ani despre sexualitate, ține cursuri, participă la o serie de evenimente și conferințe în calitate de speaker și dezvoltă programe creative de educație sexuală pentru tineri.

Ce poți face când prietenii tăi se joacă fără să te ia în seamă, când glumele și râsetele lor nu ți se adresează niciodată ție, când știi că nu poți sta alături de ei și că așa va fi mereu - fiindcă ești altfel, ești un biet iepure șchiop? Dar dacă inima ta bună îți dă ghies să le faci cadouri pe ascuns, să le aduci bucurii și să împarți tocmai cadourile pe care ei și le-au dorit? Poate că bunătatea și înțelepciunea au, totuși, o răsplată! Nu ești curios să afli?


„În fiecare dimineață, iepurașii se strigau să meargă la joacă. Săreau, băteau mingea, inventau tot felul de jocuri. De fiecare dată însă, unul dintre ei rămânea pe margine și îi privea. Nu participa la distracția celorlalți fiindcă nimeni nu îl băga în seamă. Asta deoarece șchiopăta. Avea doar trei picioare.
Ceilalți se obișnuiseră cu prezența lui și atât. Parcă era un copac... ori un obiect oarecare. Nu se gândeau că poate iepurașul șchiop suferă, că poate e trist și nici nu le trecea prin cap că ar trebui să găsească un joc la care să ia parte și el.”

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Povesti cu suflet
Ediția cărții II
ISBN 9786060094296
Traducător Andreea Karina Han
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 22.5 x 27 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPovestea iepurasului schiop
Rating-ul tău