Povestea lui Angelino Brown

în stoc
SKU
a261389
42.42 LEI
Pe scurt
O carte despre speranța pe care copiii o aduc în lume atunci când prind aripi. Angelino chicotește, zâmbește, vorbește puțin și cântă duios. Repetă ce aude. Zburătăcește de colo colo, dând din aripi. Copiii care-l întâlnesc sunt încântați. Oamenii mari rămân cu gura căscată. Dar un înger de-o șchioapă care se rotește în aer, saltă și dansează e ușor de luat în vizor de escroci și răufăcători. Ei stau mereu la pândă în unghere întunecate, în așteptarea ocaziei de a trage foloase de pe urma unei asemenea ființe stranii.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Smart Blue
ISBN 978-606-086-677-0
Traducător Roxana Tocilescu
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 15 x 20 cm
Tip copertă Cartonata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPovestea lui Angelino Brown
Rating-ul tău

O carte despre speranța pe care copiii o aduc în lume atunci când prind aripi.

Angelino chicotește, zâmbește, vorbește puțin și cântă duios. Repetă ce aude. Zburătăcește de colo colo, dând din aripi. Copiii care-l întâlnesc sunt încântați. Oamenii mari rămân cu gura căscată. Dar un înger de-o șchioapă care se rotește în aer, saltă și dansează e ușor de luat în vizor de escroci și răufăcători. Ei stau mereu la pândă în unghere întunecate, în așteptarea ocaziei de a trage foloase de pe urma unei asemenea ființe stranii.

Întunericul se revarsă în lume prin cele mai înguste cotloane și crăpături. Ar da năvală cu totul. Angelino și prietenii lui se află fată-n față cu el. Le stă în putere să caute înauntrul lor și între ei culoarea și lumina.