Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio

în stoc
SKU
a218021
45.00 LEI
Pe scurt

Raluca Kișescu este un produs al propriei imaginații: după ce a absolvit un liceu de informatică și o facultate cu specializarea „Burse internaționale și piețe de valori” a profesat în domeniul marketingului și comunicării, fiind director de marketing timp de 10 ani pentru Avon România și Moldova, o experiență care i-a adus titlul de „Marketerul Anului” al revistei The Marketer și premiul IAA pentru Excelență în responsabilitatea socială. Este implicată în proiecte cu impact social pentru Hospice și Bunici de Viitor, o inițiativă de informare și relaționare destinată categoriei de vârstă 60+. Creativă, autentică, cu spirit liber, pus mereu pe glume, dar ancorată în realitatea business case-urilor, Raluca este unicornul care își dorește să unească lumi, oameni și dorințe.

Adevărul este că nu am nicio idee despre ce a făcut Raluca la Rio. Îmi imaginez că experiența asta a fost, în același timp, tur de forță și ușurare. O vacanță despre dans, despre zâmbet și, mai ales, despre libertate. Nu prea înțeleg de ce trebuie să ajungem la aproape 40 de ani ca să ne dăm seama că suntem liberi și că ne putem bucura de tot ce e în jur: și de Rio, și de București, și de prieteni și, mai ales, de noi înșine.


Mara Coman

Pe Raluca aș recomanda-o oricând ca fiind un autor neconvențional de business, care va îmbina în scrierile ei termeni clasici precum produs, preț, promoție, cu emoție, autenticitate și interactivitate.

– Angela Crețu, CEO AVON

Cred că ce mi-a plăcut imediat la Raluca a fost un amestec pe care îl regăsesc și în mine: pe cât de organizată și răbdătoare, pe atât de pregătită să încerce ceva nou și să se lase dusă de val (bucurându-se de moment și, poate, analizând mai târziu?).

– Andreea Bădală, founder & designer MURMUR

Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 9786064405975
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPovestea unicornului care a alergat de la birou la Rio
Rating-ul tău