Poveşti pentru copii curajoși

în stoc
SKU
HU003337/1
Preț special 29.25 LEI Preț standard 39.00 LEI
Pe scurt

Ilustrații de Gemma Capdevila

După succesul internațional al volumelor „Poveşti ca să te iubeşti mai mult” și „Povești pentru copii fericiți”, noua carte semnată de Álex Rovira şi Francesc Miralles, reunind povești pline de înțelepciune din diferite culturi, îi învață pe copii că adevăratul curaj este să nu-ți abandonezi visurile și că adevărații campioni sunt aceia care vor să facă lumea mai bună pentru ei şi pentru ceilalţi.

Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-7705-1
Traducător Camelia Dinică
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 17 x 23 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPoveşti pentru copii curajoși
Rating-ul tău

Ilustrații de Gemma Capdevila

După succesul internațional al volumelor Poveşti ca să te iubeşti mai mult și Povești pentru copii fericiți, noua carte semnată de Álex Rovira şi Francesc Miralles, reunind povești pline de înțelepciune din diferite culturi, îi învață pe copii că adevăratul curaj este să nu-ți abandonezi visurile și că adevărații campioni sunt aceia care vor să facă lumea mai bună pentru ei şi pentru ceilalţi.

„Trebuie să ai curaj ca să te adaptezi la schimbările vremurilor, fără să renunţi la tine însuţi, şi să găseşti soluţii la fiecare problemă care se iveşte. Cu această perspectivă asupra vieţii, fiecare criză se transformă în oportunitate, iar obstacolele, în rampă de lansare. Aceste poveşti – şi reflecţiile care le însoţesc – sunt o invitaţie de a ne depăși limitele pe care credem că le avem, de a prelua controlul destinului nostru şi a ne construi, prin tot ceea ce facem, viitorul visat.“ — AUTORII

Include sfaturi pentru părinți și educatori.

O carte terapeutică. Găsirea forței interioare, gândirea creativă și cultivarea unor relații pozitive cu cei din jur ne ajută să fim curajoși.

Scriitor, jurnalist și muzician, FRANCESC MIRALLES s-a născut în 1968 la Barcelona. A urmat inițial cursuri de jurnalism la Universitatea Autonomă din Barcelona, abandonate după patru luni, apoi de filologie engleză, la care a renunțat după terminarea anului trei pentru a călători și astfel a ajuns să trăiască pentru o vreme în Croația și Slovenia în timpul războiului iugoslav, experiență redată în Café Balcanic (2004). Revenit la Barcelona, a studiat germana la Universitatea Centrală. După absolvire, a făcut un masterat în editare. A coordonat colecții de dezvoltare personală, semnând și câteva lucrări sub pseudonim, experiență reflectată în primul său roman, Barcelona Blues (2005). După ce a obținut Premiul Gran Angular 2001 – cu romanul pentru tineret Un haiku per a l’Alícia, a hotărât să se dedice scrisului. Este cunoscut publicului din România datorită bestsellerurilor internaţionale scrise împreună cu Héctor García şi traduse la Humanitas: Ikigai: secrete japoneze pentru o viaţă lungă şi fericităMetoda Ikigai: secrete japoneze pentru a-ţi descoperi adevărata pasiune şi a-ţi atinge ţelurile în viaţă şi Shinrin-Yoku: arta japoneză a băilor de pădure. Francesc Miralles este, de asemenea, autor de ficţiune. Amintim romanele Wabi-SabiIubire cu i mic şi Cel mai frumos loc din lume este chiar aici (scris împreună cu Care Santos), publicate la Humanitas Fiction. Cărţile sale au fost traduse în peste 30 de limbi.

ÁLEX ROVIRA (n. 1969, Barcelona) este licenţiat în economie, autor de succes de cărţi de self-help şi conferenţiar. Ţine seminarii de economie la Escuela Superior de Administración y Dirección de Empresas. În 2009 a primit, împreună cu Francesc Miralles, Premiul Torrevieja pentru romanul Última respuesta. Cărţile sale s-au vândut în peste 8 milioane de exemplare.