Poznai

în stoc
SKU
a220941
39.90 LEI
Pe scurt

Elena Vlădăreanu s-a născut în 1981 în Medgidia. Cel mai mult și mai mult îi place să râdă și să spună povești, așa că asta face de mulți ani, sub diverse forme și deghizări. Uneori le spune în poezii, alteori în proză și teatru, sperând că vor râde și ceilalți atunci când e de râs. Dar cel mai des le spune verbal, la radio, unde de două ori pe săptămână creează povești audio (serioase!) despre filme. Poznăi cu două zuze este prima ei carte pentru copii. Trăiește în București cu cele două fetițe ale ei, Eva și Alexandra, și cu doi motani bătrâni, Pamuk și Pisicel.

Liliana Basarab s-a născut în 1979 în Galați. Liliana este o artistă vizuală și îi place să transforme realitatea din jur în desene, broderii, obiecte din ceramică sau chiar în imagini video. Aceasta este prima ei carte pentru copii pe care o ilustrează. Trăiește în București într-o casă plină de copii, cu o curte păzită de toate pisicile cartierului.

"Pentru că niciuna din fetele noastre nu e tocmai cumințenia pământului, ba dimpotrivă, pentru că până și atunci când te superi pe ele o faci râzând cu lacrimi, ne așteptăm ca și cei care vor citi cartea să aibă același neastâmpăr și aceeași energie și aceeași bucurie în a vedea lumea și aceeași ambiție de a o schimba, așa cum au Ana și Teodora." - Elena Vlădăreanu

Mai multe informații
EdituraVellant
Colecție Historia
Ediția cărții I
ISBN 9786069801338
Traducător Irina Vainovski-Mihai, Adina Avramescu
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 21 x 21 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPoznai
Rating-ul tău