Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume

în stoc
SKU
a216653
Preț special 39.21 LEI Preț standard 49.00 LEI
Pe scurt

Mary L. Trump este fiica lui Fred Trump Jr., fratele mai mare al lui Donald Trump, care a murit la vârsta de 42 de ani. Mary L. Trump are un doctorat în psihologie clinică și a predat cursuri postuniversitare în domenii precum traume, psihopatologie și psihologia dezvoltării. De asemenea, a absolvit și o facultate cu specializarea în literatură comparată. Autoarea are educația, perspicacitatea și familiaritatea necesare pentru a dezvălui cum a creat familia sa cel mai periculos om din lume. Cu toate că Mary L. Trump a reușit să stea în afara luminii reflectoarelor cea mai mare parte a vieții sale, publicarea cărții despre unchiul său a schimbat totul. În cadrul acesteia, autoarea și-a asumat rolul de justițiar, dându-și seama că nu îi poate permite lui Donald să îi distrugă țara, la fel cum a observat că i-a distrus tatăl și familia.

„Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” este cel mai controversat titlu al anului. Este cartea care luminează istoria întunecată a familiei Trump și care a făcut curios întregul mapamond. Aceasta a avut vânzări-record încă din prima zi, ajungând la aproximativ 1 milion de exemplare vândute.

Cartea pe care familia Trump a încercat să o oprească de la publicare

Un portret revelator, autoritar și detaliat al lui Donald Trump și al familiei toxice care l-a format scris din perspectiva lui Mary L. Trump, psiholog clinician instruit și singura nepoată a președintelui Statelor Unite. Autoarea a putut observa întreaga evoluție și evenimentele care au stat la baza formării actualului președinte al Statelor Unite, departe de minciunile preluate de mass-media și de campaniile de PR realizate pentru a crea o imagine complet neadevărată a lui Trump în fața publicului larg – aceea de playboy bogat și om de afaceri strălucit, realizat prin propriile forțe.

„Nimeni nu știe mai bine decât o rudă cum a devenit Donald ceea ce este. Din păcate, aproape toți păstrează tăcerea, din loialitate sau teamă. Pe mine nu mă oprește nici una, nici cealaltă. Pe lângă informațiile din sursă directă pe care le dețin ca nepoată a lui Donald, fratele tatălui meu, viziunea mea este și una clinică, instruită, de psiholog. Prea mult și niciodată destul este povestea celei mai vizibile și mai puternice familii din lume. Iar eu sunt singura care poartă numele Trump și este hotărâtă să o spună.”

Pe lângă un portret minuțios construit al președintelui, autoarea a făcut declarații șocante în carte, cum ar fi fraudarea admiterii la facultate de către președintelele Statelor Unite. Cartea „Prea mult și niciodată destul: Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” este, printre altele, o colecție exhaustivă a traumelor, relațiilor distructive și a combinației tragice de abuz și neglijență din familia Trump.

Este singura carte despre Donald Trump care a doborât recordurile editoriale: s-a vândut în aproximativ 1 milion de exemplare în prima zi și a fost în topul vânzărilor de pe Amazon în prima săptămână după publicarea sa în Statele Unite.

Mai multe informații
EdituraBookzone
ISBN 9786069008942
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume
Rating-ul tău