Prietenii din padurea argintie

în stoc
SKU
a224445
19.99 LEI
Pe scurt

Michelle Hope și-a construit o carieră ca educator pe teme legate de sexualitate, sănătatea reproducerii și incluziune social.

A absolvit un master în dezvoltare umană și are o vastă pregătire postuniversitară în domeniul sexualității. Scrie de peste 15 ani despre sexualitate, ține cursuri, participă la o serie de evenimente și conferințe în calitate de speaker și dezvoltă programe creative de educație sexuală pentru tineri.

Nu fi răutăcios și răzgâiat, nici nu sta îmbufnat tot timpul! Fiindcă pierzi distracția celorlalți, îi superi degeaba și le strici ziua. Și-apoi, se poate întâmpla să ai nevoie, într-o bună zi, de ajutorul și de dragostea lor. Ce crezi, vor veni - sau se vor feri de tine? Nu ești curios să afli?


„Într-o poieniță plină de floricele minunate, se întâlneau patru prieteni buni: iepurașul Țup, ursulețul Mormăici, aricelul Țepeluș și melcul Codobelc. Zilnic se întâlneau aici la joacă. S-ar fi înțeles destul de bine, dar se cam săturaseră de mofturile lui Țup. Acesta voia să aleagă numai el jocurile, tot el să înceapă și să fie întotdeauna cel care câștigă. Dacă pierdea vreodată, se supăra foarte rău și pleca, stricându-le și celorlalți jocul.”

Mai multe informații
EdituraAramis
Colecție Povesti cu suflet
Ediția cărții II
ISBN 9786060094289
Traducător Andreea Karina Han
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 22.5 x 27 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrietenii din padurea argintie
Rating-ul tău