Prietenii lui Năsuc (vol. 2): Copacul din casă

în stoc
SKU
a217134
19.90 LEI
Pe scurt

Cristina Elena Gheorghiu este o economistă care s-a transformat ca prin farmec în autor de cărți pentru copii.

Prin natura profesiei sale, se află zilnic în contact cu cifre, tabele de calcul și sume. Dar cuvintele sunt cele care o înveselesc și îi colorează sufletul. În fiecare seară, citește povești împreună cu Andrei, băiețelul ei. Pornesc astfel în călătorii minunate alături de personaje cunoscute tuturor copiilor sau inventate de ei. Așa s-a născut Năsuc, într-o seară de iarnă, când căutau noi prieteni alături de care să călătorească în lumea nemărginită a poveștilor.

O poveste cu aromă de turtă dulce și codiță de șoricel. Cu 5 codițe de fapt!

Năsuc și șoriceii din gașca lui cad din nou pradă poftelor într-o poveste de sărbători care își va înveseli cititorii pe tot parcursul anului.

Nu reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Năsuc este un mare pofticios. Dată fiind strânsa prietenie care îi leagă, Gustărică, Gură-Cască, Mustăcilă și Grăsuțul îi împărtășesc pasiunea. Și mai au ceva în comun: pofta de aventură! Așa că, atunci când în curtea familiei Toma se așterne un covor de nea, șoriceii coboară din podul casei direct în miezul acțiunii. Nu oricum, ci echipați corespunzător cu cojocele călduroase. Se bat cu bulgări, se joacă prin zăpadă și chițăie fericiți. Un singur lucru ar putea să le atragă atenția acum...

Ați ghicit, este vorba despre mirosul îmbietor care răzbate până la ei din bucătăria doamnei Toma. Merită orice efort pentru a ajunge la turta dulce și la fursecurile proaspete. Și vor reuși într-adevăr să își atingă scopul: o delicioasă gustare dulce. Dar nu fără surprinzătoarea porție de aventură și fără atât de necesarele lecții despre cumpătare și prietenie.

P.S.: Copacul din casă este nimeni altul decât bradul de Crăciun!

Nu ratați continuarea aventurii șoricești din volumele O noapte în cort și La piscină!

Mai multe informații
EdituraGalaxia Copiilor
ISBN 9786067960792
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 22 x 22 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrietenii lui Năsuc (vol. 2): Copacul din casă
Rating-ul tău