Prietenii lui Năsuc (vol. 4): La piscină

în stoc
SKU
a223174
19.90 LEI
Pe scurt

Cristina Elena Gheorghiu este o economistă care s-a transformat ca prin farmec în autor de cărți pentru copii.

Prin natura profesiei sale, se află zilnic în contact cu cifre, tabele de calcul și sume. Dar cuvintele sunt cele care o înveselesc și îi colorează sufletul. În fiecare seară, citește povești împreună cu Andrei, băiețelul ei. Pornesc astfel în călătorii minunate alături de personaje cunoscute tuturor copiilor sau inventate de ei. Așa s-a născut Năsuc, într-o seară de iarnă, când căutau noi prieteni alături de care să călătorească în lumea nemărginită a poveștilor.

O poveste răcoritoare și frumos mirositoare

Năsuc și prietenii lui - Grăsuțul, Mustăcilă, Gustărică și Gură-Cască – sunt conduși de arșiță direct în piscina familiei Toma și în miezul unei noi aventuri.

Într-o zi caldă de vară, cei cinci șoricei simpatici se pregătesc de distracție și de bălăceală în piscina familiei Toma. Cu ingeniozitate și cu un plan bine pus la punct, reușesc să ajungă acolo unde și-au propus, dar socoteala din pod nu se potrivește cu cea de la piscină. Apa este prea caldă și refuză să rămână în bazin. Prăjiturelele plutitoare se dovedesc a fi de fapt bule de săpun. Doamna Toma își face apariția tocmai când șoriceii se simțeau în largul lor... Ziua la piscină e plină de aventuri, iar Năsuc și prietenii lui se vor distra de minune!

„La piscină” este o minunată lectură de vacanță; de fapt, poate face deliciul lecturii de seară în orice sezon. Textele mari și citețe pot fi potrivite și pentru micuții care acum învață să citească. Povestea creată de Cristina Gheorghiu împletește întâmplările palpitante cu detaliile savuroase și cu dialogurile amuzante. Iar ilustrațiile captivante realizate de Florin Gheorghiu completează atmosfera fermecătoare a poveștii. Mai mult decât atât, copiilor li se oferă ocazia de a învăța multe lucruri despre cooperare, inițiativă, perseverență și prietenie.

Mai multe informații
EdituraGalaxia Copiilor
ISBN 9786067960808
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 22 x 22 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrietenii lui Năsuc (vol. 4): La piscină
Rating-ul tău