Primăvară în Toscana

în stoc
SKU
a268575
34.99 LEI
Pe scurt
NICIODATĂ NU ESTE PREA TÂRZIU SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI Când Gracie Burton află că la Castello Montefosco, în zona rurală a Toscanei, se organizează un curs de artă culinară de o săptămână, nu poate rezista tentației de a se întoarce spre trecutul pe care l-a lăsat în urmă în Italia. Deși Gracie nu este în relații prea bune cu fiica ei, Carina, și cu nepoata Anastasia, cele două decid să o însoțească în călătorie, fără să aibă vreo idee despre secretele ascunse o viață întreagă.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Dream Books
ISBN 978-630-319-525-4
Număr de pagini 300
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrimăvară în Toscana
Rating-ul tău

NICIODATĂ NU ESTE PREA TÂRZIU SĂ TE ÎNDRĂGOSTEȘTI

Când Gracie Burton află că la Castello Montefosco, în zona rurală a Toscanei, se organizează un curs de artă culinară de o săptămână, nu poate rezista tentației de a se întoarce spre trecutul pe care l-a lăsat în urmă în Italia. Deși Gracie nu este în relații prea bune cu fiica ei, Carina, și cu nepoata Anastasia, cele două decid să o însoțească în călătorie, fără să aibă vreo idee despre secretele ascunse o viață întreagă.

În acea săptămână, Gracie le dezvăluie adevărul despre motivul care a adus-o înapoi la castel și la misteriosul lui proprietar, contele Bassanelli. Carina și Anastasia află cu stupoare că Gracie a petrecut cincisprezece ani în Italia ca ucenică a unchiului ei, un renumit restaurator de obiecte de artă. În acea perioadă s-a îndrăgostit nebunește, iar acum, după mai bine de patru decenii, se întoarce cu speranța că va putea îndrepta unele dintre erorile trecutului.

Gătind rețete magice și înconjurată de bunătatea celorlalți oaspeți de la castel, Gracie se apropie din nou de familia ei și, împreună, cele trei femei reînvață ce înseamnă iubirea.