Primul care moare la sfarsit

în stoc
SKU
a251543
59.00 LEI
Pe scurt
Amandoi mor la sfarsit a fost un adevarat fenomen, iar acum, in romanul a carui actiune se desfasoara cu sapte ani inainte, doi straini isi petrec o singura zi impreuna. Ziua in care Crainicii Mortii dau primul lor telefon. Un roman prequel din seria Crainicii Mortii.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
ISBN 978-606-907-299-8
Traducător Irina Stoica
Număr de pagini 480
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrimul care moare la sfarsit
Rating-ul tău
Amandoi mor la sfarsit a fost un adevarat fenomen, iar acum, in romanul a carui actiune se desfasoara cu sapte ani inainte, doi straini isi petrec o singura zi impreuna. Ziua in care Crainicii Mortii dau primul lor telefon.

Un roman prequel din seria Crainicii Mortii.

Este ajunul lansarii programului care va schimba conceptia lumii despre viata si moarte si toti se intreaba acelasi lucru: oare chiar pot Crainicii Mortii sa prezica moartea cuiva sau totul e doar o farsa elaborata? Orion Pagan asteapta de cativa ani buni sa i se spuna ca va muri. Are o problema cardiaca grava si s-a inscris la Crainicii Mortii ca sa stie ce-i rezerva soarta.
 
Valentino Prince incepe o viata noua la New York. Are tot viitorul in fata si s-a inscris la Crainicii Mortii dupa ce sora lui geamana era sa moara intr-un accident de masina. Orion si Valentino se intalnesc in Times Square, iar intre ei se formeaza imediat o legatura profunda. Insa cand se dau primele telefoane de Ziua Sfarsitului, vietile lor se schimba pentru totdeauna: unul dintre ei este sunat. Desi niciunul dintre baieti nu stie sigur cum se va termina ziua, amandoi stiu ca vor sa o petreaca impreuna... chiar daca li se va frange inima cand vor trebui sa-si ia ramas-bun. Spusa de indragitul autor Adam Silvera, in stilul lui caracteristic, povestea celebreaza impactul profund pe care oamenii il au asupra celor din jur si dovedeste ca viata merita intotdeauna traita din plin.