Prințul din Umbră (primul volum al seriei Cronicile din Castellane)

în stoc
SKU
a266817
119.90 LEI
Pe scurt
În trepidantul oraș-stat Castellane, cei mai bogați dintre nobili și cei mai desfrânați dintre criminali au un lucru în comun: setea neostoită de putere, avere și plăcere. Kel este un orfan rupt de viața pe care o știa pentru a deveni sosia prințului moștenitor Conor Aurelian. Kel a fost crescut alături de prinț, fiind instruit într-ale luptei, dar și ale politicii. El și prințul se au ca frații, dar Kel știe că destinul lui este să moară pentru moștenitor. Niciun alt viitor nu este posibil. Lin Caster face parte dintre ashkari, o comunitate mică ai cărei membri încă mai posedă abilități magice. Potrivit legii, aceștia trebuie să trăiască în spatele zidurilor din interiorul orașului, dar Lin, care este tămăduitoare, se aventurează dincolo de ele pentru a se putea ocupa de bolnavii și muribunzii din Castellane. În ciuda abilităților ei, tânăra nu o poate vindeca pe cea mai bună prietenă a sa fără acces la cunoștințe interzise...
Mai multe informații
EdituraCorint
Colecție Leda Bazaar
ISBN 9786060883845
Traducător Ioana Bena
Număr de pagini 624
Formatul cărţii 15 x 23 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrințul din Umbră (primul volum al seriei Cronicile din Castellane)
Rating-ul tău

În trepidantul oraș-stat Castellane, cei mai bogați dintre nobili și cei mai desfrânați dintre criminali au un lucru în comun: setea neostoită de putere, avere și plăcere.

Kel este un orfan rupt de viața pe care o știa pentru a deveni sosia prințului moștenitor Conor Aurelian. Kel a fost crescut alături de prinț, fiind instruit într-ale luptei, dar și ale politicii. El și prințul se au ca frații, dar Kel știe că destinul lui este să moară pentru moștenitor. Niciun alt viitor nu este posibil.

Lin Caster face parte dintre ashkari, o comunitate mică ai cărei membri încă mai posedă abilități magice. Potrivit legii, aceștia trebuie să trăiască în spatele zidurilor din interiorul orașului, dar Lin, care este tămăduitoare, se aventurează dincolo de ele pentru a se putea ocupa de bolnavii și muribunzii din Castellane. În ciuda abilităților ei, tânăra nu o poate vindeca pe cea mai bună prietenă a sa fără acces la cunoștințe interzise.

După ce o tentativă eșuată de asasinat îi aduce împreună, Lin și Kel sunt atrași în rețeaua misteriosului Rege al Nelegiuiților, conducătorul lumii interlope din Castellane. Acesta îi oferă fiecăruia ceea ce își dorește cel mai mult; dar, pe măsură ce se afundă în lumea lui plină de intrigi și umbre, cei doi tineri descoperă o conspirație a corupției care se întinde din cele mai întunecate canale din Castellane până în cel mai înalt turn al palatelor din oraș. Pe măsură ce secrete îndelung păstrate încep să se dezvăluie, Lin și Kel ajung să se întrebe: merită cunoașterea prețul trădării? Poate dragostea interzisă să doboare un regat? Și este oare posibil ca descoperirile lor să arunce poporul în război și lumea în haos?