Principiile prosperității

în stoc
SKU
a258254
55.00 LEI
Pe scurt
Avem toate informațiile necesare ca să ne dezvoltăm afaceri de succes. Și totuși majoritatea dăm greș. Cauzele nu sunt ușor de înțeles, cu atât mai puțin de evitat. Iată de ce este nevoie de experți ca Daniel Crosby care să ne îndrume.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
ISBN 9786064413772
Traducător Radu Șorop
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 14.5 x 20.5 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrincipiile prosperității
Rating-ul tău

Autorul sistematizează informațiile necesare și, în același timp, ne arată capcanele care ne pândesc atunci când pornim o afacere. În plus, fiindcă deja suntem obișnuiți să ni se spună ce să nu facem, ne propune soluții care și‑au demonstrat eficacitatea de-a lungul deceniilor.

Ne dezvăluie adevăruri contraintuitive șocante, precum acela că perioadele de șomaj ridicat au dus, în general, la înflorirea bursei și ne explică de ce unii specialiști renumiți tind să ia decizii proaste. De aceea, însușirea principiilor expuse în această carte ar putea fi primul și cel mai important pas în lumea investițiilor.

Daniel Crosby este absolvent al universităților Brigham Young și Emory, psiholog, expert în finanțe comportamentale și manager de active financiare. Cercetările sale asupra psihologiei pieței se întind pe mai multe domenii, de la designul de produs financiar până la selecția de securitate. A fondat Nocturne Capital și a pus bazele „Indexului de iraționalitate“, care măsoară lăcomia și teama de pe piață. Monster.com îl consideră unul dintre cei „12 gânditori care trebuie urmăriți“, AARP spune despre blogul său că e o lectură obligatorie, iar Investment News l-a selecționat în „Topul celor 40 sub 40 de ani“.