Principiile unui WEB DESIGN de inalta calitate

în stoc
SKU
a249061
60.00 LEI
Pe scurt
Te gandesti sa faci un site? Poate ai nevoie sa iti promovezi serviciile, o afacere sau doar vrei sa inveti ceva nou? Aceasta carte este un ghid popular in domeniu, fiind publicata deja in a patra editie. Suntem bucurosi ca a fost tradusa si in limba romana si este mai accesibila cititorilor nostri. Acopera toate elementele de baza pentru un web design de calitate: schite, machete, culoare, tipografie, imagini sau drepturi de autor. Autorii prezinta informatiile intr-un mod usor de citit si le insotesc cu imagini explicative. Ce spui, accepti provocarea crearii unui site?
Mai multe informații
EdituraM.A.S.T
Ediția cărții I
ISBN 978-606-649-153-2
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 27. x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrincipiile unui WEB DESIGN de inalta calitate
Rating-ul tău

Te gandesti sa faci un site? Poate ai nevoie sa iti promovezi serviciile, o afacere sau doar vrei sa inveti ceva nou? Aceasta carte este un ghid popular in domeniu, fiind publicata deja in a patra editie. Suntem bucurosi ca a fost tradusa si in limba romana si este mai accesibila cititorilor nostri.

Acopera toate elementele de baza pentru un web design de calitate: schite, machete, culoare, tipografie, imagini sau drepturi de autor. Autorii prezinta informatiile intr-un mod usor de citit si le insotesc cu imagini explicative. Ce spui, accepti provocarea crearii unui site?

Manualul de web design al SitePoint, un bestseller al domeniului, a fost revizuit si actualizat pentru aceasta a patra editie, transformandu-1 in cel mai valoros partener de drum existent in prezent. Generos ilustrat cu exemple color, Principiile unui web design de calitate este un ghid usor de urmarit, care vava conduce prin tot procesul de creare a unor design-uri fabuloase, de la inceput pana la sfarsit. Nu este nevoie de nicio experienta in web design.

Veti invǎta:

Sa aplicati eficient culori si sa realizati scheme de culoare magnifice
Sa creati layout-uri care arata perfect pe orice dispozitiv
Sa folositi texturile: punctele, liniile, formele, volumele, adancimea si tiparul
Sa stapaniti tipografia si sa folositi fonturile web pentru a face design-urile inexpresive sa straluceasca
Sa alegeti, sa editati si sa pozitionati imaginile eficient