Prindeti Braconierii

în stoc
SKU
a203810
99.00 LEI
Pe scurt
PRINDEȚI BRACONIERII este un joc de strategie captivant, în care jucătorii se ajută unii pe alții pentru a urmări mișcarea haotică a braconierilor. A venit primăvara. Rațele, mistreții și căprioarele părăsesc bârlogul în căutarea hranei. Dar unii braconieri sunt determinați să prindă animalele!
Mai multe informații
Numar de Jucatori 2 - 5
Varsta +7 ani
Autorul Jocului Jouke Korf
Durata Jocului 20 de min
Tipul de Joc Joc de cooperare
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrindeti Braconierii
Rating-ul tău

PRINDEȚI BRACONIERII este un joc de strategie captivant, în care jucătorii se ajută unii pe alții pentru a urmări mișcarea haotică a braconierilor.

A venit primăvara. Rațele, mistreții și căprioarele părăsesc bârlogul în căutarea hranei. Dar unii braconieri sunt determinați să prindă animalele!

Jucătorii sunt paznicii de pădure. Ei protejează animalele și încearcă să oprească braconierii. Braconierii au ascunzători, pe care le lasă numai pentru a vâna animale. Atunci când suntem pe locul potrivit, îi putem aresta! Dar, uneori, braconierii scapă cu barca …

Conceptul nou de “jocuri de cooperare” lansat de Sunny Games are la baza joaca in echipa, indiferent de varsta jucatorilor. Urmarind un concept psihologic pentru dezvoltare personala, jocurile de cooperare elimina notiunea de competitivitate si atributele de “castigator” versus “pierzator” Astfel sunt diminuate complexele de inferioritate ce pot afecta copiii, iar in lumea jocurilor Sunny Games, toata lumea castiga!