Prinsi intr-un joc video (vol 4): Intoarecerea in Insula Groazei

în stoc
SKU
a258159
Preț special 22.50 LEI Preț standard 30.00 LEI
Pe scurt
Alistair Gregory, omul care a inventat o metoda de a teleporta oamenii in jocurile video, nu este ceea ce pare. Stan Rigsby stie asta. Si mai stie ceva: ca este urmarit. Pentru a rezolva misterul, Stan va trebui sa se transforme intr-un superspion priceput la jocurile video retro. Va trebui sa fie mai istet decat un android hiperinteligent, sa reziste mai mult decat o drona neobosita si sa inoate mai iute decat un rechin de 8 biti. Iar, daca va reusi sa faca toate astea, Stan va descoperi ca nici n-a ajuns la partea cea mai infricosatoare. Adevaratul pericol abia incepe.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-752-9
Traducător Adriana Conway
Număr de pagini 168
Formatul cărţii 15 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2022
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrinsi intr-un joc video (vol 4): Intoarecerea in Insula Groazei
Rating-ul tău

Alistair Gregory, omul care a inventat o metoda de a teleporta oamenii in jocurile video, nu este ceea ce pare. Stan Rigsby stie asta. Si mai stie ceva: ca este urmarit.

Pentru a rezolva misterul, Stan va trebui sa se transforme intr-un superspion priceput la jocurile video retro. Va trebui sa fie mai istet decat un android hiperinteligent, sa reziste mai mult decat o drona neobosita si sa inoate mai iute decat un rechin de 8 biti. Iar, daca va reusi sa faca toate astea, Stan va descoperi ca nici n-a ajuns la partea cea mai infricosatoare. Adevaratul pericol abia incepe.