Prințesa roșie

în stoc
SKU
a219212
49.90 LEI

„O CARTE IDEALĂ PENTRU MARELE ECRAN.” Adrienne Young

 

„O analiză pătrunzătoare a consecințelor exploatării umane și o meditație pe marginea alegerilor care ne definesc.” – Publishers Weekly

„Zhao excelează în scenele de luptă, pe care le zugrăvește alert și în culorii vii. Acestea împrumută prozei sale o calitate vizuală deosebită, care atrage irezistibil cititorul.”- The New York Times Book Review

 

 

În Imperiul Chirilian, Analogii sunt detestați. Harurile lor îi ajută să controleze lumea din jur, iar asta îi face să pară nefirești și primejdioși. Prințesa Anastasia Mihailova are un secret: Analogul ei îi permite să controleze sângele celorlalți. Această putere e un blestem care a osândit-o să trăiască în captivitate, ascunsă dincolo de zidurile palatului regal.

Lumea Anastasiei se năruie când tatăl ei, împăratul, este ucis. Bănuită de acest omor, fata e silită să fugă pentru a scăpa cu viață. Dacă dorește să-și recapete reputația, trebuie să-l găsească pe adevăratul asasin.

Însă, dincolo de fastul și opulența oferite de căminul ei, Imperiul Chirilian nu seamănă cu ceea ce și-a închipuit prințesa. Țara e plină de corupție, iar în taină se pune la cale un complot întunecat, care pune în pericol echilibrul lumii, așa cum o cunoaște fata. Un singur om e îndeajuns de abil și de viclean pentru a o ajuta să dejoace complotul: Ramson Vorbădulce. Deși este un șarlatan călit în lumea fărădelegilor chiriliene, s-ar putea ca Ramson să-și găsească nașul în curajoasa Anastasia.

Fără să știe, tânărul intră într-un joc foarte riscant, în care prințesa s-ar putea dovedi cea mai primejdioasă piesă.

Mai multe informații
EdituraEpica
Colecție Epic Wave
ISBN 9786068754901
Traducător Sorin Petrescu
Număr de pagini 448
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrințesa roșie
Rating-ul tău