Prințesa și Crăciunul

în stoc
SKU
a228387
35.00 LEI
Pe scurt

JOHN D. BARROW (1952–2020) a studiat matematică și fizică la Universitatea din Durham și a obținut la Oxford titlul de doctor în astrofizică. Pe lângă activitatea de cercetare – a publicat peste cinci sute de articole de cosmologie, fizică teoretică și matematică –, Barrow a predat la mai multe universități de prestigiu, iar din 1999 a condus la Cambridge proiectul Millennium Mathematics, care urmărea îmbunătățirea predării matematicii și aplicațiilor ei. A scris numeroase cărți de popularizare a științei, între care Originea universului și Cartea infinitului, publicate la Humanitas. În 2015 a primit Premiul Dirac și Medalia de Aur a Institutului Britanic de Fizică, iar în 2016 Medalia de Aur a Societății Regale de Astronomie.

Prințesei Eliza îi place să meșterească jucării și să născocească tot felul de mașinării, dar regina îi cere să lase uneltele deoparte și să înceapă să-și facă prieteni adevărați. În apropiere, în atelierul lui Moș Crăciun, spiridușii sunt cuprinși de neliniște. Moșul nu se simte bine și îndată e Noaptea de Ajun! Va reuși, oare, Eliza să-și folosească talentul de inventatoare ca să salveze situația și să-și facă noi prieteni?

Cartea face parte din seria Poveștile prințesei, cinci cărți scrise de Caryl Hart și ilustrate de Sarah Warburton. Inspirate de poveștile clasice ale copilăriei, autoarele au creat cinci prințese moderne, care trăiesc în ziua de astăzi și se confruntă cu situații tipice pentru orice copil. Fiecare carte are un mesaj puternic educativ și motivațional.

Mai multe informații
EdituraGama
Colecție Humanitas Stiinta
Ediția cărții II
ISBN 9786060560302
Traducător Cristina Răciu, Diana Soare
Număr de pagini 32
Formatul cărţii 24 x 27 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPrințesa și Crăciunul
Rating-ul tău