Probleme in perfect: Cineva te urmareste

în stoc
SKU
a215898
34.00 LEI
Pe scurt

Helena Duggan este din Kilkenny, un oraș medieval, din sudul Irlandei, care a fost inspirația pentru “Un oraș numit perfect”. Scrie povești pline de aventuri pentru că se plictisește foarte ușor. Are două vieți: în prima, este designer grafic pentru afacerea ei de familie cu produse de iluminat, numită Willie Duggan, condusă de fratele și sora ei; în cea de-a doua, este autoare de cărți pentru copii și scrie într-o casă din copac construită de soțul ei, Robbie, și de fratele său talentat, Billy, în partea de jos a lungii lor grădini. Când nu se află în partea de jos a grădinii, o găsești în vârful ei, locuind într-o casă mică cu Robbie, fiica lor, Jo, și câinele Tinker. Îi plac mult ambele ei vieți.

“Probleme în Perfect – Cineva te urmărește” este o continuare a cărții “Un oraș numit Perfect” și este alegerea cea mai potrivita dacă ești în căutarea unei povești minunate și înspăimântătoare, extrem de inventive.

Se adresează tuturor copiilor și adolescenților cu vârstă peste 10 ani.

Se întâmplă lucruri ciudate în orașul care a fost cândva Perfect. Se fură lucruri... și copiii încep să dispară. Toată lumea dă vina pe cel mai bun prieten al lui Violet, Băiat. Pentru a afla ce se petrece, Violet trebuie să scoată la iveală secrete ale trecutului și să se lupte cu un zombi înspăimântător. Oraș este în pericol – un dublu pericol – și salvarea lui depinde de Violet.

Cartea este scrisă la persoana a treia, Violet fiind povestitorul nostru. Este scrisă într-un mod foarte ușor iar capitolele sunt destul de scurte.

Aceasta carte vă va introduce într-o aventură înspăimântătoare, plină de suișuri și coborâșuri, care vă va captiva de la bun început și vă va ține prins până la ultimele pagini.

Ați cunoscut prima aventura a lui Violet și a lui Băiat în “Un oraș numit perfect”, roman câștigător al premiului “Crimefest Book” pentru “Cel mai bun roman polițist pentru copii (8-12 ani)”, al Redbridge Children’s Book Award, al North East Book Award 2018 și al Hillingdon Primary Book of the Year. De asemenea, a fost inclus pe lista scurtă de nominalizări pentru Waterstones Children’s Book Awards și pentru Bord Gáis Irish Book Awards.

Mai multe informații
EdituraDidactica Publishing House
ISBN 5948495003838
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
Premii Nobel 2010
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsProbleme in perfect: Cineva te urmareste
Rating-ul tău