Profu' (audiobook)

în stoc
SKU
AB000177/1
28.90 LEI
Pe scurt
Profu’ are cea mai frumoasa meserie din lume. E ca pamantul, face samanta sa incolteasca. Erou modern, el refuza sa se dea batut, viseaza sa-i redea scolii sufletul pierdut.
Acest idealist, zdruncinat de violenta din mediul liceal, comite o fapta ireparabila, isi impusca elevii din ultimul an de liceu. „Elevii sunt ca animalele, nu inteligenta ii conduce, ci instinctul“. Autorul ne altereaza amintirile zilelor de scoala pentru a ne speria, pentru a ne face sa radem si mai ales pentru a ne da de gandit. (www.dopagne.com)


„Reusita exceptionala a acestui text consta doar in frumusetea neobisnuita si deplina a confesiunii sale. Puritatea acestei povesti se transmite cel mai simplu prin adevarul ei. Teatrul inseamna – ideal – adevar. Un adevar pe care si noi il gandim, dar nu avem curajul sa-l rostim. De ce? Profu’! il spune. Imi iubesc parintii, pastrez in suflet profesorii care m-au invatat ceva, dar asta e o alta poveste. Ceva rau s-a intamplat intre timp si nu stiu daca se va indrepta. Vreti sa ma ajutati?“ (Razvan Vasilescu)
Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraHumanitas Multimedia
Colecție Colectia de teatru
Durată (minute) 74
Ediția cărții I, traducere de Carmen Mocanu
ISBN 978-973-1709-74-1
Voce audiobook Răzvan Vasilescu
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsProfu' (audiobook)
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!