Proiectul Barnabus

în stoc
SKU
HU003204/1C
45.00 LEI

Carte câștigătoare a Governor General's Literary Award for Young People (2020)

Cea mai bună carte pentru copii a anului — Kirkus Reviews

Între cele mai bune 20 cărți ale anului  — Amazon.com

Între cele mai bune cărți pentru copii ale anului — Booklist

 

O poveste magică, emoționantă și plină de suspans din care aflăm că nu trebuie să fii perfect ca să meriți iubirea celorlalți.

Faceți cunoștință cu Barnabus, o făptură cum nu se poate mai curioasă, pe jumătate șoricel, pe jumătate elefant, cară trăiește într-o lume unde animalele de companie sunt create în laborator și trebuie să fi e absolut perfecte.

Fiindcă Barnabus nu e chiar perfect, este ținut într-o încăpere secretă, departe de privirile oamenilor. Dar visul lui cel mai aprins e să fie liber și să vadă cerul de deasupra orașului. Astfel împreună cu prietenii lui, imperfecți și ei, evadează și pornesc în cea mai palpitantă aventură din câte există: aceea de a îndrăzni să fi e ei înșiși.

Fraţii Terry Fan şi Eric Fan au studiat la Ontario College of Art and Design din Toronto, Canada. Ilustraţiile lor, realizate în tuş sau grafit şi colorate digital, îngemănează tehnicile tradiţionale cu cele contemporane. Fraţii Fan şi-au făcut debutul cu cartea pentru copii The Night Gardner(Grădinarul noptii, Humanitas Junior, 2017), care a primit până în prezent penste zece premii. Ulterior, au creat ilustraţiile volumului The Antlered Shipscris de Dashka Slater (Corabia cu coarne, Humanitas Junior, 2017), desemnată de site-ul Amazon cea mai bună carte pentru copii (6-8 ani). Cea mai nouă carte a lor, Ocean Meets The Sky(Între cer şi mare, Humanitas Junior, 2018) a primit recenzii excepţionale încă înainte de apariţie, fiind socotită deja una dintre marile reuşite ale anului.

Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Humanitas Junior
Ediția cărții Prima ediție integrală
ISBN 978-973-50-7244-5
Traducător Iustina Croitoru
Număr de pagini 80
Formatul cărţii 23 x 23 cm
Tip copertă cartonata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsProiectul Barnabus
Rating-ul tău