Promisiunea argintului-noptii

în stoc
SKU
a258909
40.01 LEI
Pe scurt
Acest volum face parte din Mecanismul Celest, alaturi de Secretul focului Apocalipsei, al doilea volum al seriei. Intr-o lume in care destinul fiecaruia este predeterminat de o traiectorie stelara tatuata pe incheietura mainii, Paisley afla ca este condamnata sa moara inainte de a implini 14 ani. Dar cand mama ei, o savanta renumita, dispare, si toata lumea presupune ca a murit, nimeni nu-l mai poate proteja pe fratele ei, Dax, cel Atins-de-Dragon, care ascunde un secret.
Mai multe informații
EdituraParalela 45
Ediția cărții I
ISBN 978-973-473-825-0
Traducător Diana Geacar
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13 X 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPromisiunea argintului-noptii
Rating-ul tău

Acest volum face parte din Mecanismul Celest, alaturi de Secretul focului Apocalipsei, al doilea volum al seriei.

Intr-o lume in care destinul fiecaruia este predeterminat de o traiectorie stelara tatuata pe incheietura mainii, Paisley afla ca este condamnata sa moara inainte de a implini 14 ani. Dar cand mama ei, o savanta renumita, dispare, si toata lumea presupune ca a murit, nimeni nu-l mai poate proteja pe fratele ei, Dax, cel Atins-de-Dragon, care ascunde un secret.

Ca sa-si salveze fratele si sa afle ce i s-a intamplat mamei lor, Paisley trebuie sa descifreze secretul unui metal pretios numit argintul-noptii si sa infrunte o putere straveche, care cauta sa readuca Marii Dragoni in lume. Misiunea ei va sfida stelele si, totodata, va schimba cursul istoriei...