Provocarea inaltimilor

în stoc
SKU
a226263
48.15 LEI
Pe scurt

David s-a născut în Zimbabwe, a făcut studii la Universitatea Rhodes din Africa de Sud şi a trăit la Londra timp de zece ani. Este căsătorit şi stabilit în Perth, Australia.

Este faimos pentru seria Pisica lui Dalai Lama (Pisica lui Dalai LamaArta de a toarcePuterea lui miau și mai noua Cele patru lăbuțe ale succesului spiritual), Magicianul din Lhasa, cât și pentru cărțile Budism pentru oameni ocupațiDe ce mindfulness este mai bun decât ciocolataPuterea transformatoare a compasiunii și altele. Toate au fost traduse în mai multe limbi.

Omul care a reusit, pentru prima data, sa puna piciorul pe Varful Everest, omul care a condus o echipa de exploratori la Polul Sud, omul care a strabatut fluviul Gange de la ocean pana la cer a adunat, pentru prima data, toate aceste aventuri remarcabile ale unei vieti speciale intr-un singur volum. Dar Edmund Hillary a fost mai mult decat un explorator. El este si omul care si-a platit datoria de onoare catre Himalaya instaurand, in Nepal, un program indraznet de construire de scoli, clinici, aerodromuri si poduri. Cu implicarea sa activa, acest proiect a devenit din ce in ce mai puternic si a crescut din ce in ce mai mult in cei cincizeci de ani de cand autorul a escaladat Treapta Hillary si si-a condus companionul Tenzing Norgay pe ultima creasta a varfului Everest. Provocarea inaltimilor este o reevaluare onesta a unei vieti petrecute la limita. In acelasi timp este povestea unui om care a reusit sa cucereasca o lume intreaga cu sufletul sau.

"O viata fenomenala" - Literary Review

"Capturandu-te inevitabil... autorul da un sens profund alpinismului de mare altitudine" - Sunday Telegraph

"Intamplari incredibile... nu poti decat sa ramai cu gura cascata de admiratie si sa te inclini respectuos" - Sunday Star Times (Noua Zeelanda)

Mai multe informații
EdituraPreda Publishing
ISBN 705632750179
Număr de pagini 277
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă brosata
Data apariției 2021
height 0
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsProvocarea inaltimilor
Rating-ul tău