Psihologie si tehnologie. Fundamente de roboterapie si psihoterapie prin realitate virtuala

Epuizat din stoc
SKU
a115327
25.23 LEI
Pe scurt

Lucrarea se adreseaza studentilor si practicienilor din psihologie, dar si publicului larg interesat sa se familiarizeze cu noile practici ale psihologiei de secol XXI.

Pe baza rezultatelor unor cercetari de granita la nivel international si avind ca punct de referinta teoretic modele din terapia cognitiv-comportamentala, volumul identifica fundamentele interactiunii dintre tehnologie si psihologie si analizeaza beneficiile dezvoltarii tehnologice pentru aceasta din urma. Cercetarile inedite din domeniul roboterapiei si aplicatiile clinice testate si prezentate de autori demonstreaza avantajele combinarii psihoterapiei si tehnologiei pentru optimizarea personala, preventia si tratamentul problemelor psihologice sau ale celor somatice care implica mecanisme psihologice. Lucrarea se adreseaza studentilor si practicienilor din psihologie, dar si publicului larg interesat sa se familiarizeze cu noile practici ale psihologiei de secol XXI.

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție COLLEGIUM
ISBN 978-973-46-5327-0
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 135x200
Tip copertă Brosata
Data apariției 2015
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPsihologie si tehnologie. Fundamente de roboterapie si psihoterapie prin realitate virtuala
Rating-ul tău