Psihoterapii de scurtă durată

Epuizat din stoc
SKU
C190998
69.79 LEI
Pe scurt
Terapiile de scurtă durată oferă o gamă largă de posibilităţi, redând clienţilor libertatea de a alege, gândi şi simţi mai fluid, într-o nouă dinamică.
Terapiile de scurtă durată grupează practici diferite, toate având ca punct comun dorinţa de a obţine un rezultat rapid în înlăturarea unei probleme de natură psihologică.
Scopul acestor terapii este de a face acest lucru într-o manieră durabilă propunând clienţilor modele de deblocare şi aplicare a modificărilor comportamentale într-un interval redus de timp. Trebuie reamintit că în viaţa noastră, a tuturor, există momente în care ne simţim trişti, nesiguri, dezorientaţi. Aceste momente pot fi depăşite cu ajutorul psihologic de specialitate, iar în acest sens terapiile de scurtă durată propun un demers concis ce are la bază fundamente teoretice şi metodologice puternice, logice şi riguroase.
Terapiile de scurtă durată oferă o gamă largă de posibilităţi, redând clienţilor libertatea de a alege, gândi şi simţi mai fluid, într-o nouă dinamică.
Se poate adăuga că nici vârsta şi nici gradul de severitate al problemelor nu reprezintă obstacole în calea conciziei aduse de cadrul de lucru specific terapiilor scurte şi că fiecare dintre noi dispune de suficiente resurse interioare de autocontrol şi autovindecare.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie-Psihoterapie
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-539-0
Număr de pagini 520
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPsihoterapii de scurtă durată
Rating-ul tău