Pur și simplu continuă să cumperi

în stoc
SKU
a266554
59.00 LEI
Pe scurt
Toți ne punem mari întrebări când vine vorba despre bani: despre economii, despre investiții și despre luarea deciziilor corecte în privința finanțelor. Din nefericire, multe dintre răspunsurile oferite de industria financiară s-au bazat mai degrabă pe păreri și presupuneri, decât pe date concrete și dovezi. Dar asta până acum. În această carte, popularul blogger financiar Nick Maggiulli face calculele necesare pentru a-ți răspunde la marile întrebări despre finanțe și investiții, în același timp oferindu-ți metode dovedite pentru a face avere chiar acum.
Mai multe informații
EdituraPublica
ISBN 9786067225846
Traducător Dan Bălănescu
Număr de pagini 328
Formatul cărţii 14 x 20,5 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPur și simplu continuă să cumperi
Rating-ul tău

Toți ne punem mari întrebări când vine vorba despre bani: despre economii, despre investiții și despre luarea deciziilor corecte în privința finanțelor.

Din nefericire, multe dintre răspunsurile oferite de industria financiară s-au bazat mai degrabă pe păreri și presupuneri, decât pe date concrete și dovezi. Dar asta până acum.

În această carte, popularul blogger financiar Nick Maggiulli face calculele necesare pentru a-ți răspunde la marile întrebări despre finanțe și investiții, în același timp oferindu-ți metode dovedite pentru a face avere chiar acum.

Vei învăța de ce trebuie să economisești mai puțin decât crezi, de ce nu este o idee bună să economisești pentru a cumpăra când piața este în scădere, cum să supraviețuiești (și să prosperi) în timpul unei prăbușiri a bursei și multe altele.

Urmând strategiile explicate aici, poți acționa mai eficient și poți trăi mai bine în fiecare zi. Este timpul să faci următorul pas spre clădirea averii personale. Este timpul să continui să cumperi.