Pușca de vânătoare (audiobook)

în stoc
SKU
AB000178/1
22.64 LEI
Pe scurt
Cum e posibil ca o pușcă de vânătoare dintr-un poem apărut într-o revistă cinegetică să lege patru destine în trei scrisori. Cum poate să ucidă o pușcă pe trăgaciul căreia nimeni nu apasă? Cine e vânatul și cine e vânătorul? Ce se întâmplă când un jurnal nu ia foc? Ce se întâmplă când scrisorile seamănă cu gloanțele? Ascultătorul nu trebuie să se îmbrace în chimono ca să poată răspunde la toate aceste întrebări. E suficient să-și lase deoparte ochelarii de european și să pătrundă liniștit în această nespus de frumoasă lume a sugestiilor.
Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraHumanitas
Colecție Audiofiction
Durată (minute) 1:07:34
Ediția cărții I
ISBN 9789738748347
Voce audiobook Gheorghe Visu
Data apariției 2006
length 1:07:34
width 14
height 12.5
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPușca de vânătoare (audiobook)
Rating-ul tău

Traducerea volumului „Pușca de vânătoare” citită pe acest audiobook aparține Liei și lui Platon Pardău.

Lectură de Gheorghe Visu

Cum e posibil ca o pușcă de vânătoare dintr-un poem apărut într-o revistă cinegetică să lege patru destine în trei scrisori.
Cum poate să ucidă o pușcă pe trăgaciul căreia nimeni nu apasă? Cine e vânatul și cine e vânătorul? Ce se întâmplă când un jurnal nu ia foc? Ce se întâmplă când scrisorile seamănă cu gloanțele?
Ascultătorul nu trebuie să se îmbrace în chimono ca să poată răspunde la toate aceste întrebări. E suficient să-și lase deoparte ochelarii de european și să pătrundă liniștit în această nespus de frumoasă lume a sugestiilor.