Puterea economică în istoria lumii (vol. I)

Epuizat din stoc
SKU
a231596
67.00 LEI
Pe scurt
De la Marele Rift preistoric la Marele Război din 1914 Lucrarea „Puterea economică în istoria lumii” reprezintă o cercetare multidisciplinară - economică, geoistorică, geopolitică şi juridică -, întinsă pe mai multe volume, asupra puterii economice, a mecanismelor ei și a deplasării centrelor de putere. În conformitate cu logica unui astfel de demers, studiul este realizat într-o perspectivă istorică și cu replasarea evenimentelor în contextul istoric al producerii lor.
Mai multe informații
EdituraPro Universitaria
ISBN 978-606-261-449-2
Număr de pagini 371
Formatul cărţii 14 x 24 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2021
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPuterea economică în istoria lumii (vol. I)
Rating-ul tău

De la Marele Rift preistoric la Marele Război din 1914

Lucrarea „Puterea economică în istoria lumii” reprezintă o cercetare multidisciplinară - economică, geoistorică, geopolitică şi juridică -, întinsă pe mai multe volume, asupra puterii economice, a mecanismelor ei și a deplasării centrelor de putere. În conformitate cu logica unui astfel de demers, studiul este realizat într-o perspectivă istorică și cu replasarea evenimentelor în contextul istoric al producerii lor.

În acest prim volum, demersul științific al autorilor începe de la Marele Rift preistoric și se încheie cu izbucnirea Marelui Război din 1914-1918, conflagrație care a influențat major economia globală şi a determinat răsturnări în ierarhia puterilor mondiale.

Întregul ciclu „Puterea economică în istoria lumii” vine în întâmpinarea unui interes al cititorilor, al opiniei publice, față de cine și cum deține puterea mondială (mai cu seamă cea economică), față de cauzele și mecanismele creșterii și descreșterii centrelor de putere, dar și față de mecanismele vizibile și mai puțin vizibile ale acestei puteri.