Puterea pauzei. Cum să fii mai eficient într-o lume solicitantă 24/7

în stoc
SKU
C904098
Preț special 20.96 LEI Preț standard 27.94 LEI
Pe scurt

Puterea pauzei îţi oferă un plan clar, aplicabil, pentru a combate frustrarea la serviciu, a lua decizii înţelepte şi a evita greşelile costisitoare.

Cum putem fi eficienţi, când simţim că nu avem timp şi că ne confruntăm în permanentă cu solicitări? Cum să ne gestionăm mai bine energia, conflictele cu colegii, competiţia cu termenele-limita, cererile de reacţii imediate?

Puterea pauzei îţi oferă un plan clar, aplicabil, pentru a combate frustrarea la serviciu, a lua decizii înţelepte şi a evita greşelile costisitoare. Această metodă practică te învaţă cum să îţi iei o clipă de răgaz, să reflectezi la ce se întâmplă şi să te întrebi de ce ai nevoie atunci când eşti copleşit şi simţi că nu îţi ajung timpul, atenţia, răbdarea sau opţiunile. Metoda nu se referă la încetinirea ritmului unei zile de lucru. Ea îşi propune să te ajute să gândeşti mai limpede şi faci faţă cel mai bine termenelor-limita, schimbărilor sau oportunităţilor care se succed rapid. Aplicând-o, vei deveni mai flexibil la schimbare, vei economisi timp şi bani.

Plină de relatări captivante din viaţa reală şi studii de caz, Puterea pauzei îi ajută pe managerii şi echipele lor, precum şi pe toţi cei interesaţi să îşi atingă obiectivele cu mai puţin stres, să ia decizii mai bune şi să muncească mai eficient împreună.

Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie practica
ISBN 978-973-707-672-4
Traducător Catalina Necula
Număr de pagini 234
Formatul cărţii 130x200
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPuterea pauzei. Cum să fii mai eficient într-o lume solicitantă 24/7
Rating-ul tău