Puzzle - Adevarul gol-golut

în stoc
SKU
a249274
28.00 LEI
Pe scurt
Evi si Purcelus (purcelul vorbitor din plus), cele doua personaje de poveste din cartea Adevarul Gol Golut, scrisa de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa Urbana) si ilustrata de Ionut Olaru, te ajuta sa afli care sunt regulile de buna purtare acasa si in public, ca tu sa fii mereu in siguranta. Tu stii ce sa faci daca un strain iti ofera ceva de mancare? Stii de ce e obligatoriu sa purtam haine pe strada, iar pe plaja avem voie doar in costum de baie sau slip? Stii ca exista oameni carora nu le place sa fie imbratisati si ca ai voie sa spui NU atunci cand nu vrei sa fii atins sau luat in brate? Stii oare ca la toaleta fiecare om, mic sau mare, merge singur, pentru ca ce facem pe toaleta e un gest intim, pe care e bine sa nu-l vada nimeni altcineva?
Mai multe informații
Varsta 3 ani +
Autorul Jocului Ioana Chicet-Macoveiciuc
Componente 60 piese puzzle
Tipul de Joc Joc de familie
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPuzzle - Adevarul gol-golut
Rating-ul tău

Evi si Purcelus (purcelul vorbitor din plus), cele doua personaje de poveste din cartea Adevarul Gol Golut, scrisa de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa Urbana) si ilustrata de Ionut Olaru, te ajuta sa afli care sunt regulile de buna purtare acasa si in public, ca tu sa fii mereu in siguranta.

Tu stii ce sa faci daca un strain iti ofera ceva de mancare? Stii de ce e obligatoriu sa purtam haine pe strada, iar pe plaja avem voie doar in costum de baie sau slip? Stii ca exista oameni carora nu le place sa fie imbratisati si ca ai voie sa spui NU atunci cand nu vrei sa fii atins sau luat in brate? Stii oare ca la toaleta fiecare om, mic sau mare, merge singur, pentru ca ce facem pe toaleta e un gest intim, pe care e bine sa nu-l vada nimeni altcineva? 

Acest puzzle simpatic poate ajuta parintii si copiii sa discute relaxat despre aceste teme care pot fi dificile uneori. Copiii se vor distra lucrând cu puzzle-ul, parintii vor sta linistiti ca cei mici au inteles lucruri importante despre sine si despre lume.

Caracteristici:

  • potriveste cu atentie cele 60 piese de puzzle si descopera-l pe Evi si pe prietenul sau Purcelus in imaginea frumos ilustrata de Ionut Olaru
  • descopera alaturi de personajele tale preferate care sunt regulile de buna purtare 
  • contribuie la dezvoltarea indemanarii si a coordonarii ochi-mana
  • puzzle-ul dezvolta abilitatile de relationare, empatia, jocul prin cooperare, afectivitatea si compasiunea
  • piese realizate din carton rezistent
  • pentru si mai multa distractie va recomandam si cartea Adevarul gol-golut