Puzzle Animale din padure

în stoc
SKU
a225366
28.00 LEI
Pe scurt

„Cei care se opun comunismului trebuie lichidati. Nu e suficient sa-i bagam in puscarii, pentru ca din puscarii mai pot sa iasa. Trebuie impuscati.“ (Sartre)

Animale din pădure – Puzzle este recomandat tuturor copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Acest puzzle conține 40 de piese și îi face pe copii să observe și să învețe animalele din pădure. Vulpea, ursul, bufnița, cerbul sau iepurele sunt doar câteva dintre animalele care îl vor surprinde pe cel mic și îl vor face să le descopere. Atunci când o piesă se potrivește perfect cu o altă piesă, o nouă lume prinde viață în mâinile copiilor, iar acest lucru îi face pe cei mici să fie din ce în ce mai entuziasmați cu fiecare puzzle realizat.
Puzzle-ul creează abilități de învățare și înțelegere. Este modalitatea ideală de a-ți ajuta copilul să înțeleagă modul de rezolvare a problemelor simple, dezvoltând abilități importante care îl vor ajuta pe măsură ce va progresa spre sarcini mai dificile.
Construcția pieselor de carton face ca puzzle-ul să fie ușor de înțeles și de utilizat și, de asemenea, este o modalitate excelentă de a îmbunătăți coordonarea mâini-ochi și de a încuraja dezvoltarea abilităților motorii esențiale și de concentrare.
 
Caracteristici:
Vârsta: 3 ani+;
40 de piese de puzzle;
Cutie cartonată (dimensiuni 11,5 x 16 cm).
Mai multe informații
Numar de Jucatori 1-6
Varsta 3+ ani
Durata Jocului 60 min.
height 0
EdituraEikon
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPuzzle Animale din padure
Rating-ul tău