Puzzle educativ: Numere

în stoc
SKU
a160928
49.00 LEI
Pe scurt
Cu ajutorul puzzle-ului Numere, copilul va reține cu ușurință numerele de la 1 la 10, asociindu-le cu grupuri de elemente și învățând, astfel, să numere. Pachetul conține 30 de piese cu numere și 30 de piese cu grupuri de elemente, care trebuie potrivite două câte două. Există nenumărate avantaje ale rezolvării puzzle-urilor, printre care se numără îmbunătăţirea coordonării mână-ochi sau dezvoltarea gândirii deductive şi a categorizării. În plus, puzzle-urile pot fi instrumente distractive de învățare prin joacă.
Mai multe informații
Varsta 3-5 ani
Componente 60 piese puzzle
EdituraGama
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPuzzle educativ: Numere
Rating-ul tău

Cu ajutorul puzzle-ului Numere, copilul va reține cu ușurință numerele de la 1 la 10, asociindu-le cu grupuri de elemente și învățând, astfel, să numere.

Pachetul conține 30 de piese cu numere și 30 de piese cu grupuri de elemente, care trebuie potrivite două câte două. Există nenumărate avantaje ale rezolvării puzzle-urilor, printre care se numără îmbunătăţirea coordonării mână-ochi sau dezvoltarea gândirii deductive şi a categorizării. În plus, puzzle-urile pot fi instrumente distractive de învățare prin joacă.

Fiecare pachet conține 60 de piese, care alcătuiesc 30 de perechi. Controlul erorii este facil, astfel încât copilul se poate corecta singur. Puzzle-ul  îl va ajuta pe copil să învețe numerele, să își îmbunătățească capacitatea de concentrare, atenția și motricitatea fină. Puzzle-ul este o modalitate perfectă pentru copil de a învăța și în același timp de a se distra.