Harta Europei. Puzzle 104 piese

în stoc
SKU
a243558
38.00 LEI
Pe scurt
Harta Europei. Puzzle 104 piese - Pentru copii, parinti, bunici Acest puzzle contine 104 piese, iar cu ajutorul lui copiii vor invata mai multe detalii despre continentul Europa: atractii si simboluri specifice, precum si primele notiuni de geografie. Cu ajutorul ilustratiilor, copiii vor putea vizualiza si memora specificul fiecarei tari.
Mai multe informații
Varsta +5 ani
Componente 104 piese de puzzle
Tipul de Joc Puzzle
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsHarta Europei. Puzzle 104 piese
Rating-ul tău

Harta Europei. Puzzle 104 piese - Pentru copii, parinti, bunici

Acest puzzle contine 104 piese, iar cu ajutorul lui copiii vor invata mai multe detalii despre continentul Europa: atractii si simboluri specifice, precum si primele notiuni de geografie. Cu ajutorul ilustratiilor, copiii vor putea vizualiza si memora specificul fiecarei tari.

Atunci cand o piesa se potriveste perfect cu o alta piesa, o noua lume prinde viata in mainile copiilor, iar acest lucru ii face pe cei mici sa fie din ce in ce mai entuziasmati cu fiecare puzzle realizat.
 
Puzzle-ul creeaza abilitati de invatare si intelegere, avand multiple beneficii in plan psihic, social, fizic si emotional. Este modalitatea ideala de a-ti ajuta copilul sa inteleaga modul de rezolvare a problemelor simple, dezvoltand abilitati importante care il vor ajuta pe masura ce va progresa spre sarcini mai dificile.
Imbinarea pieselor de carton face ca puzzle-ul sa fie usor de inteles si de utilizat si, de asemenea, este o modalitate excelenta de a imbunatati coordonarea maini-ochi si de a incuraja gandirea logica, dezvoltarea rabdarii, dezvoltarea abilitatilor motorii esentiale si de concentrare.