Puzzle - Mami şi tati se poartă ciudat

în stoc
SKU
a249273
49,00 LEI
Pe scurt
Un puzzle plin de ciudatenii si de situatii amuzante, care va poate da idei de jocuri in familie. Cu personaje de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa Urbana) si ilustrații de Karda Zenko. Micut este un baietel simpatic care observa intr-o buna zi că Mami si Tati se poarta cam ciudat. Mami nu mai vrea sa-si dea jos rochia de Elsa, face mofturi la mancare si refuza sa faca baie, Tati nu vrea sa mearga la serviciu, se cearta cu alti tati in parc, nu vrea sa imparta mancarea si isi petrece timpul fie catarandu-se in biblioteca, fie taraindu-se pe jos ca un sarpe. Aventurile lor continua si de Craciun, cand, in loc de turta dulce, Mami face turta acra cu varza murata, Tati impodobeste un ficus si monteaza o instalatie care face intuneric, se bulgaresc cu gheme de ciorapi in loc de bulgari, iar filmul traditional de Craciun e Vacanta la plaja. Ce nebunie!
Mai multe informații
Varsta 5 ani +
Autorul Jocului Ioana Chicet-Macoveiciuc
Componente 100 de piese puzzle
Tipul de Joc Joc de familie
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produs Puzzle - Mami şi tati se poartă ciudat
Rating-ul tău

Un puzzle plin de ciudatenii si de situatii amuzante, care va poate da idei de jocuri in familie. Cu personaje de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Printesa Urbana) si ilustrații de Karda Zenko.

Micut este un baietel simpatic care observa intr-o buna zi că Mami si Tati se poarta cam ciudat. Mami nu mai vrea sa-si dea jos rochia de Elsa, face mofturi la mancare si refuza sa faca baie, Tati nu vrea sa mearga la serviciu, se cearta cu alti tati in parc, nu vrea sa imparta mancarea si isi petrece timpul fie catarandu-se in biblioteca, fie taraindu-se pe jos ca un sarpe. Aventurile lor continua si de Craciun, cand, in loc de turta dulce, Mami face turta acra cu varza murata, Tati impodobeste un ficus si monteaza o instalatie care face intuneric, se bulgaresc cu gheme de ciorapi in loc de bulgari, iar filmul traditional de Craciun e Vacanta la plaja. Ce nebunie!

Caracteristici:

  • potriveste cu atentie cele 100 piese de puzzle si descopera-l pe Micut si Mami si Tati in imaginea frumos ilustrata de Karda Zenko
  • acest puzzle plin de culoare si de scene surprinzatoare ii va provoca pe copii sa se orienteze in spatiu, dar ii va si amuza
  • sunt multe detalii surprinzatoare, multe obiecte care au propriile lor povesti in puzzle
  • parintii pot participa si ei la rezolvarea puzzle-ului, care le va oferi idei de joaca alaturi de copii
  • contribuie la dezvoltarea indemanarii si a coordonarii ochi-mana
  • puzzle-ul dezvolta abilitatile de relationare, empatia, jocul prin cooperare, afectivitatea si compasiunea
  • piese realizate din carton rezistent
  • pentru si mai multa distractie va recomandam cartile din colectia Mami si Tati se poarta ciudat