Puzzle Motanul incaltat

Epuizat din stoc
SKU
a225375
28.00 LEI
Pe scurt

„Cei care se opun comunismului trebuie lichidati. Nu e suficient sa-i bagam in puscarii, pentru ca din puscarii mai pot sa iasa. Trebuie impuscati.“ (Sartre)

Motanul Încălțat – Puzzle este recomandat tuturor copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Acest puzzle conține 40 de piese și îi face pe copii să observe și să învețe cum să construiască imaginea personajului preferat. Motanul Încălțat, năzdrăvanul ce folosește nenumărate trucuri pentru a obține putere, bogăție și mâna unei prințese pentru stăpânul lui, este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personaje de basm în rândul copiilor din lumea întreagă.
Atunci când o piesă se potrivește perfect cu o altă piesă, o nouă lume prinde viață în mâinile copiilor, iar acest lucru îi face pe cei mici să fie din ce în ce mai entuziasmați cu fiecare puzzle realizat.
Puzzle-ul creează abilități de învățare și înțelegere. Este modalitatea ideală de a-ți ajuta copilul să înțeleagă modul de rezolvare a problemelor simple, dezvoltând abilități importante care îl vor ajuta pe măsură ce va progresa spre sarcini mai dificile.
Construcția pieselor de carton face ca puzzle-ul să fie ușor de înțeles și de utilizat și, de asemenea, este o modalitate excelentă de a îmbunătăți coordonarea mâini-ochi și de a încuraja dezvoltarea abilităților motorii esențiale și de concentrare.
 
Caracteristici:
Vârsta: 3 ani+;
40 de piese de puzzle;
Cutie cartonată (dimensiuni 11,5 x 16 cm).
Mai multe informații
Numar de Jucatori 1-6
Varsta 3+ ani
Durata Jocului 60 min.
height 0
EdituraAquila 93
Nou Nou
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPuzzle Motanul incaltat
Rating-ul tău